reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Hej dziewczyny! Sorki, że się wcześniej nie odzywałam, ale nie czułam się najlepiej.
Ale na pewno w najbliżsym czasie będę częściej tu zaglądać.
Dzisiaj była u gina - stwierdił, że wygląda w porządku i juro idę na USG. Troszkę się boję, bo miałam wczoraj lekkie "podbarwienia" - ale już mi przeszło.
Jestem ciekawa co tak jutro zobaczę. Trzymajcie za mnmie kciuki.
a+t+? - trzymaj się - wszystko będize w porządku - ważne, ze dzidzia żyje :D

reklama
Cześć,
jestem w szóstym tygodniu i wiecznie mnie mdli. Czy Wy też macie takie problemy?

Wszystkim przyszłym mamom przesyłam gratulacje!!!
I mnóstwo pozytywnej energii!!! ;)

Sylwia mnie mdli od 5 tygodnia :) od 5 na suwaczku czyli 6 normalnie:) i to bardzo....czasem potrafi mnie naciagac z kilkanascie minut bez przerwy...a wczoraj zaliczylam moje 1 wymioty!!! niczyms ie nie przejmuj to naturalne!! jestes w ciazy!!!!!!!!!

GADGET 1 MAJ
MMEGII 1-3 MAJ
GOSIEK 3 MAJ
LILITH 4 MAJ
GOSIEX 5 MAJ
NADIAW 9 MAJ
KALINA 12 MAJ
MAXIN 14 MAJ
MAZUREK 19 MAJ
ELLE 20 MAJ

czesc ja zaglądam tu z wrześniówek
Sylwia ja na początku miałam straszne mdłości i to przez cały dzień.
Najlepiej mieć pod ręką krakersy albo biszkopty, mi pomagały też owoce.
Do tego unikać wszystkiego co wywołuje mdłości u Ciebie.
W moim przypadku była to większość potraw wię żywiłam się głównie owocami i warzywami.
Obiady mąż musiał sobie sam gotować.
Ale minęło mi w 10 tygodniu, mimo wszystko wspominam to najgorzej z całej ciąży.
Potem było już tylko lepiej. ;D

Sylwia ja też się czułam fatalnie nawet wymiotowałam, ale teraz przeszło i czuje się super czasami tylko mam skurcze brzucha. Co do jedzonka ciągle jestem głodna zaczynam sie martwić żeby mi tak po ciąży nie zostało. :D :D

reklama
witam LILITH, super.
jak się czujesz, bo ja jak narazie ok. Tylko ciągle jestem zmęczona i nic mi się nie chce. Najchętniej poszlabym na urlop. :)

Do góry