reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Na USG widziałam dzidzie - jestem wg usg w 7 tygodniu -wg USG ma 12 mm a macica 33 mm - jak zeskanuję jutro zdjęcie to pokażę na wątku z USG.
Z koleżanką dopatrzyłyśmy czegoś co ma główkę itp ( ale mogą to być moje insynuacje)
Według lekarza wszystko w porządku. ;D
Niestety sprzęt taki średni sobie więc więcej się trzeba domyślać niż widać.
Mam sobie porobić badania i przyjść za dwa tygodnie z wynikami.
Następne USG za miesiąc.

Acha! Zmana terminu - na 05.05.2006

reklama
Ja mialam mdlosci przez jakies 1,5 tyg, ale od wczoraj zniknely. Moze to szpitalne jedzenie ;) albo ogromna dawka luteiny.
A moze po prostu swoje juz odcierpialam. Wymiotow nie zaliczylam na szczescie, ale musze Wam powiedziec, ze wczoraj zauwazylam jakis taki wiekszy brzuszek :D
Jak lezalam to tego nie widzialam, a wczoraj na spacerku do kibelka niespodzianka - wyraznie cos sobie pod pepkiem sterczy :). Ciekawe czy to efekt ciazy czy po prostu od lezenia tluszczyk urosl... Tak czy siak przyjemnie miec maly brzuszek :D

Gosiek no to super!!!! moja tez bedzie jakos tak :)
czekam wciaz na zdjecia brzuszek od was!ja wstawie za tydzien bo muszeprzejsc 8 tydzien....
Ewe ja czuje sie fatalnie...caly dzien mam mdlosci szrpie mna i juz naewt wymiotuje :( niemam apetytu...sikam ciagle i jestem spiaca:( ciagle kreci mi sie w glowie i slabne:( ale przynajmniej wiem ze z dzidzi wszystkooki :)

caluski i slodkich snow!!!
A+T oby juz bylo oki!!! i super ze brzuszek rosnie!! to naopewno on! zrob fotke i wstawiaj!!!!

Czesc dziewczyny!!
Jestem nowa. Termin mam na 5maja:)
Mam okropne mdloscii w dzien, tylko wnocy zyje normalnie:) Bardzo ciesze sie ze jestem w ciazy i drze o dziciaczka. To moja trzecia ciaz , dwie byly nieudane:(
We wtorek "our Fasolko"jak mowi moj maz(nie mowi w jez pol)miala tylko 5.5 mm. Malo jakos prawda?Bylam w szpitalu ze wzgledu na plamienie malutkie, ale podobno to dlatego, ze jajeczko sie zagniezdza i nie ma czym sie przejmowac. Jak beda jeszcze takie to znowu mam jechac do szpitala. Tym razem musi byc dobrze!!!
Bardzo serdecznie Was przyszle mamy pozdrawiam!!!!Trzymam kcuki za wszystkich!!! :)

Witaj Tamarunia!!! Gratuluje ci fasolki!!! i tak jak mowisz musi byc dobrze!!!!ja tez sie boje i dziewczyny tez ale trzeba byc silnym i wierzyc ze wszystko bedzie dobrze!!! a mdlosci ja tez mam potworne...caly dzien...i w nocy niestety tez :( ale dzieki temu wiem ze fasolka sie rozwija i jest wszystko dobrze!! a co do plamienia to ja tez mialam i tez bylo to takie implantacyjne :) juz jest wszystko dobrze! ale w razie czego to jedz do szpitala!
A te 5 mm to fasolka czy pecherzyk ciazowy? bo jak fasolka to wydaje mi sie ze wszystko dobrze...no i zalezy kiedy mialas robione usg...zreszta usg teraz mylic sie moze tak o +/- 7 dni :)

Poproszę o dopisanie mnie do terminów majowych. Ja mam na 10 maja.
Dzięki za słowa otuchy, że nie tylko ja mam takie przypadłosci hi hi hi
Stwierdzam, że z dnia naa dzień jest coraz gorzej. Najbardziej boję się, ze zacznę wymoitować. To będzie straszne. Moja mama miała takie "przyjemności" do końca trzeciego miesiąca ::)

Przesyłam wszystkim pozytywne fluidki

Witaj Tamarunia! :) Gratuluje kruszynki

Tak mowicie, ze dzieki mdlosciom wiecie, ze z dzidzia wszystko ok, a mi serio przeszly od wtedy i jakos nie wracaja i az sie zaczynam niepokoic czy wszystko gra. (Ja to jestem panikara, ale po takich przezyciach jakie mialam teraz juz w ogole bede o wszystko drżeć)...

Dobrej nocki wszystkim przyszlym mamusiom...

reklama
Niemartw sie!! mnie tez juz przechodza!!! przez weekend bylo mi tylko troszke niedobrze...dzis bardziej i raz sie zwymiotowalam ale to naprawde spora roznica i mozliwe ze do konca 8 tygodnia przjda!!!! ja tez jestem panikara ale trzeba myslec pozytywnie!!!:)
dobrej nocki!!!

Do góry