• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

Witaj!!
jesli mozesz podaj swoj termin to dopisze cie do listy!!
weilkie gratulacje!!!
No i dziewczyny ja mam nadzieje ze jak urodzimy nasze dzidziolki to dalej bedziemy tu siedziec ale w mamach:)

reklama
Witajcie. Wizyta u gin. była wspaniałym wrażeniem. Dzidzia ma już 4 cm długości ma rączki i nóżki, szok takie maleństwo a tak szybko się rozwija. Okazało się że wszystko jest wporządku z dzidzią a tylko moje wyniki moczu nie są zadawalające, ale mam nadzieje że to tymczasowy problem. Termin mam na 8 maja, a według USG na 30 kwietnia. (bo dzidzia dość duża) ;D ;D ;D
Byłam wczoraj również na basenie, super sprawa człowiek się odpręża i czuje się o 10 kg lżejszy. ;) ;) Polecam

Słuchajcie mam mały problem może podpowiecie mi coś sensownego: chodzi oto jaki wpływ ma przeziębienie na mojego maluszka, leczę w domciu chorego męża, tóry przechodzi dosyć ostre przeziębienie(gorączka ,katar i te sprawy)- bidulek. Boję się aby to się nie odbiło na dziecku tym bardziej że to pierwszy najważniejszy trymestr całej ciąży. Co o tym sądziecie

Nic sie nie martw!! prawie kazda z nas byla tu chora jedne bardziej drugie mniej i nic si eni estalo!!!dbaj tylko o siebie ubieraj sie cieplo i pij na wszelki wypadek wode z miode i cytrynka!!:) mozesz tez brac rutinoskorbin!

reklama
Pika ja tydzień temu przechodziłam "katar" myślałam żew mi nie przejdzie a tu niespodzianka zniknął. Robiłam to co dziewczyny mi tutaj poleciły: piłam wode z cytrynką i miodem. Jadłam czosnek i cebulke. A czasami piłam mleko z czosnkiem. Nie należy to do przyjemności ale pomogło. Dwa dni i po kłopocie. Wczoraj natomiast bolało mnie gardło i wiecie co pomogło? najpierw lody włoskie a później basen z zimnął wodą i dzisiaj ani mnie nie szczyka gardełłko ;D :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry