czesc dziewczyny!!!
na poczatku chce podziekowac a+t+? za troske!faktycznie ostatnio ucichlam, bo za bardzo nie mialalm czasu pisac i zagladac,bo zaczelam nauke jazdy samochodem po drugiej stronie, ale wszystko jest dobrze!!!ni i Ramadan, wiec usze przygotowac cos do jedzenia porzadnego, a poza tym to strasznie zmeczona ostatnio jestem, tzn wczesniej tez tak sie czulam, ale wysypialam sie, a teraz musze wsztac wczesnie( 9rano ;D ) i sie nie wysypiam!a wiec dziekuje bardzo!!
A jesli chodzi o ciuszki, to ja wole teraz nie zapeszac, przynajmniej do konca 12tyg. a jesli chodzi o ciuchy dla mnie to w sumie tez sie boje kupowac, ale juz mieszcze sie tylko w jedna pare spodni i nie mam co nosic, wiec w koncu musimy sie wybrac na zakupy z mezem

a wiecie ze moj maz lubi chodzic na zakupy?moja mama mowi, ze to skarb, a nie maz :laugh:
no a o pielegniarkach dowiedzialam sie teraz doslownie i normalnie nie moge w to uwierzyc!jak tak mozna, dlaczego?co nimi kierowalo?
i Lilith, mysle ze masz racje, ze ten szpital teraz bedzie chcial reputacje podreperowac!wiec mysle ze do maja sie poprawia!i bedziesz mogla am rodzic!
jej mam nadzieje,z e nigdzie takie cos sie juz nie dzieje.koszmar.