• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

reklama
co do muzyki to moja kluska lubiła reggae,bo zawsze go słuchalam,choc katowalam nas Mozartem to po porodzie wcale nie pomagał,więc strata czasu:)Ewa lubiła zawsze dyskotekowe rytmy,teraz lubi piosenki dla dzieci,ale moja kumpela usypia swojego synka przy ostrym rocku i metalu,więc róznie to jest...choc Ewa przy wesołych rytmach była bardziej żywa w brzuszku...miałam piosenkę,którą puszczalam jej do brzucha,ale nic z tego nie pomogła po porodzie,a była to jakaś piosenka Seleny:)pozdrawiam

witam ciężaróweczki, magdusie777 ten film dość często powtarzają, może sobie upolujesz. Ja nagrałam ale niestety nie mam dostępu do 2 wideo żeby przegrać z kasety na kasetę. Niestety większość znajomych ma tylko dvd i takie tam ;)

Lilith, mam taki pomysl zeby do listy podopisywac jeszcze plec dzieci jak juz ktoras z nas ja zna, latwiej sie bedzie zorientowac co kto prawdopodobnie bedzie mial :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry