reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE MAJOWE SLONECZKA!! Tu sie mozesz przywitac

ja juz nie pamietam na kiedy terminy maja uzgodnione dziewczyny z cesarka. Ale to naprawde trudno przewidziec bo porod moze sie zaczac i skonczyc zupelnie nieoczekiwanie u kazdej z nas :) Ja jeszcze z 3 tygodnie bym poczekala a potem juz chce mojego synka na zewnatrz :)

reklama
olka30 no to juz nie długo a nawet bardzo szybko.Jak nastewienie? Ja mam CCna12.05 i cały czas znieniam do niej podejscie a ciekawe jak sie skonczy.

co do tego kto pierwszy to..... nie mam pojęcia wszystko sie tak szybko zmienaia........ Zdawało sie ze a+t+? juz tuz tuz a teraz sie uspokoiło....... No czekam z napięciem.....

Hm, czuje presje otoczenia ;)
Nie mam nic przeciwko Waszym obstawianiom, zebym byla pierwsza ;), ale nie wiem jak to z tym bedzie... A moze jednak wszystko sie przesunie na po terminie? Chyba musze pobiegac po schodach ;)

No wlasnie, gdzie Gosiek? Mysle o niej juz od wczoraj ze nam zniknela. Ewe tez sie nie odezwala, a dzis wrocila do szpitala...

Czy ktoś zbiera zakłady a ja o tym nie wiem? hihihihihihhi
A+T+? BEDZIE DOBRZE O NIC SIĘ NIE MARTW WAŻNE ABY ALUNIA ZDROWIUTKA BYŁA I ONA SOBIE ODPOWIEDNI CZAS WYBIERZE

A tamarunia nie miala miec jakos dzis cc? nie wiem jakos mi utkwilo w pamieci 18 kwietnia, moze sie oczywiscie mylic ale tak jakos to chyba bylo. Ja mam na 8.05.

reklama
Do góry