reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

nasze malenstwa a zwierzaki:)

Moje słodkie maleństwo :) podczas jazdy samochodem

A tu mąż nas przyłapał na spaniu (jak byliśmy u rodziców) :)

Dzisiejsze zdjęcie z pracy na działce :) - zakładaliśmy z mężem siatkę :)

reklama
Dzięki Monia. My ją od początku traktowaliśmy jak dziecko (ja 4,5 roku temu miałam nagły przypływ uczuć macierzyńskich i musiałam przelać na kogoś tę miłość), wszędzie chodzi tylko z nami, codziennie domaga się pieszczot. Najfajniejsza jest jak się na nas obrazi (działamy od dawna w przytuliskach dla zwierząt- teraz mniej fizycznie a więcej przez Internet, telefony) na przykład za głaskanie innego psiaczka :), wtedy nie chce do nas przyjść, śpi u siebie (a normalnie zawsze między nami w łóżku), nie chce dać całuska :). Nie wyobrażamy sobie życia bez niej i wiemy, że jak będzie maleństwo, to ja na pewno nie będę protestować, kiedy będzie spała wtulona w nasze maleństwo, mam do niej 100% zaufania :)

Anik masz naparwdę pszesłodkiego psiaczka. Ja też kocham pieski strasznie mocno i mam swojego"rotweilera" już 3 latka. W "", bo własna przyjaciółka zrobiła mnie w bambuko i sprzedała psiaka wmawiając, że rasowy. A biedna Tequilla miała dopiero 5 tygodni i faktycznie wygladała jak rasowiec. Ale i tak jest przesłodka :D

Sliczny maluch! Anik a gdzie macie dzialke? Gdzies tu w okolicach W-wy? Pytam,bo my tez sie zastanawiamy nad budowa. Moze jeszcze nie w tej chwili ale powoli sie przymierzamy.

my mamy kocurka:)i tez traktujemy go jak domownika....smiejemy sie z mezem ze to nasze " kocie dziecko" :) ..potrafi domagac sie pieszczot ,zainteresowania...potrafi równiez miec "muchy w nosie" ale które zwierze nie ma swoich kaprysów? ;)

monika.g pisze:
Sliczny maluch! Anik a gdzie macie dzialke? Gdzies tu w okolicach W-wy? Pytam,bo my tez sie zastanawiamy nad budowa. Moze jeszcze nie w tej chwili ale powoli sie przymierzamy.
Monia, kupiliśmy działkę w Odrano Wola, jak jedziesz z Warszawy w stronę Grodziska przez Pruszków, to skręcasz w Grodzisku w lewo jak na cmentarz i jakieś 2km dalej jest ta nasza działeczka. Cieszę się z lokalizacji, bo mam bardzo blisko szkołę z basenem dla dzieci, szpital, bazarek, przystanek autobusowy, trochę dalej WKD i PKP i ... dwa cmentarze :).

Super macie. To i dojazd koleja w razie czego jest mozliwy.Jak jestesmy na wycieczce rowerowej za miastem to ja sie rozgladam i spisuje numery tel. dzialeczek budowlannych. Oczywiscie jeszcze ani razu nie zadzwonilam,bo najpierw musimy zalatwic sprawy z naszymi mieszkaniami. Zazdroszcze Wam,ze juz zrobiliscie ogrodzenie.

Ja ma 3 koty 2 psy i 2 papugi! nie wiem czy przeszłam toksoplazmozę ale znając życie - tak. Mam pytanie co z kałem paputów? Też można zachorować??

reklama
agawa1 pisze:
Ja ma 3 koty 2 psy i 2 papugi! nie wiem czy przeszłam toksoplazmozę ale znając życie - tak. Mam pytanie  co z kałem paputów? Też można zachorować??

napewno nie na toxo. najlepiej zapytaj sie albo lekarza prowadzacego albo weta.

Do góry