zapmarta
Karolkowa mama
My dziś mieliśmy mały wypad do rodziców, zostawiliśmy Karola na 3 godziny z moją mamą, co by się przygotowywała na siedzenie z wnukiem i od wtorku do pracy.
Nawet nie zapłakał, taki był grzeczniutki.
jolek, u nas z kupkami o niebo lepiej, może to też po moich zupach... sama nie wiem.
Dziś zjadł buraczkową z cielęcinką i było git.:-)
Zmieniliśmy też mleko na Hipp probiotyczne i teraz mamy kupki codziennie.
Nawet nie zapłakał, taki był grzeczniutki.
jolek, u nas z kupkami o niebo lepiej, może to też po moich zupach... sama nie wiem.
Dziś zjadł buraczkową z cielęcinką i było git.:-)
Zmieniliśmy też mleko na Hipp probiotyczne i teraz mamy kupki codziennie.
nie wiem co Ci poradzic bo chyba juz wszystkiego wyprobowalas. jedyne co mozge powiedziec to to ze trzeba czekac az samo przejdzie
. Maja co prawda budzi sie tylko raz ok 2 w nocy na jedzenie a potem dopiero o 6 i sobie lezy i gaworzy i kupe robi i dopiero ok 7 zaczyna glosniej gadac abym ja przewinela
dobre dziecko
ale za to to samo mialam z Zuzia jeszcze tak niedawno i dopiero teraz maja prawie 3 i pol roku zrozumiala ze musi sie nauczyc sama spac chociaz dalej chce abym ja czy tatus ja usypiali czyt. lezec mamy kolo niej. ale juz coraz lepiej i coraz czesciej zdaza sie ze cala noc przespi bez wolania nas czy przychodzenia do nas. a wiec WYTRWALOSCI zycze 
i czekam na bieg wydarzen bo podobno dzieciom przed ukonczeniem pierwszego roczku ie wolno obcinac wloso 
i teraz za każdym razem jak mówi, że czegoś nie wolno bo podobno coś się stanie to się pytam co konkretnie i zawsze daje spokój bo wie, że mnie nie przekona:-)