reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Dzieki Rusalko:))) Rzeczywiscie mamy podobne brzusie :) :) :)taki lekki wzgorek wystajacy.
Ja juz sie nie moge doczekac az mi wyskoczy, myslalm ze moze na Swieta bedzie juz cos widac, jeszcze mam tydzien.

Basiu masz super brzuszek :) :)Taki ciazowy juz, taki jak ja bym chciala :) :)

Czesc Klamka, wysylaj zdjecie brzuszka.
Ja wysle kolejne jak juz bedzie troche wiecej widac.

ja ciagle czekam na moje zdjecia :P
siedza w aparacie mojej kumpeli i wlasciwie to sama ich jeszcze dobrze nie widzialam buuu

Ania, nie martw sie, ten brzuszek wyskoczy, ja sie nie moglam doczekac a teraz chwilami mam takie nastroje typu:
"jestem gruba, w nic sie nie mieszcze"
heh bede jeszcze grubsza.......narazie mecze sie z dwiema parami spodni ciazowych, jedne lepsze i jedne tzw do brudzenia, ale tesknie za tym zeby jakas ladna sukienke wlozyc albo spodniczke, a jak szukalam to nawet nic ciekawego nie widzialam.....
fajne sa brzuszki ciazowe, ale czasem troche przeraza jak sie zmienia nasze cialo.

Wkleiłam własnie fotkę mojego Dzidziusia w watku "nasze Skarbusie"
a teraz zamieszczam domke mojego Dzidziuni:)
14 tydz 4 dzien
obraz0776mn.th.jpg

obraz0787mp.th.jpg

Rusalko...juz widac powoli jak rosnie!!!!!Sliczny, zaokragla sie:))))lece obejrzec Twojego malucha.
Agatatje - dzieki, pewnie po Swietach juz bedzie cos widac, jak sie objem...!!! :) :) :) :)

Rusałko, ale masz zgrabniutki brzuszek przy takim duzym już maleństwie:)) pozazdrościć- ja już rozpoczęłam poszukiwania nowych ubrań, niestety w Katowicach w H&M nie ma ubrań ciążowych- nic nie znalazłam:(((( i w sumie sama nie wiem gdzie ich szukać- pozostaną mi chyba tylko jakieś budki targowe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry