reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Agatatje, Klamka, Olu - sliczne brzuszki!!!!!!!!
Rosna, rosna i jak zrzucimy kurtki na wiosne to od razu taki duze beda....
A mi sie dla odmiany zmniejszyl..nie wiem jak to mozliwe i wydaje mi sie ze schudlam...przez te 3 dni jak mnie chorobsko zaczelo brac...
jutro sobie zrobie zdjecie brzuszka i wysle to zobaczycie...

reklama
ja caly czas zaluje, ze nie jest lato i nie mozemy sie chwalic brzusiami!
widzialam fotki u styczniowek i one na plazy sie fajnie prezentowaly ;D
ech, za jakis czas to juz nie bedzie ZADNYCH watpliwosci co do tego ze mamy ciazowe brzuszki ;D
hihi i butow sobie zawiazac nie bedziemy mogly ;)

moze brzuszki mamy schowane pod kurtkami, ale nasze dzidzie bedzie mozna dumnie prezentowac nie opatulone tak jak biedne zimowe dzieciaczki co ich z wozeczka nie widac :laugh: :laugh: :laugh:

hihihi;)- ano powystawiamy sobie jeszcze na wiosnę nasze brzucholki:)

Wiecie tak patrze na Wasze brzuszki - Agatatje, Klamki i Oli.K - i mój jest inny..poki co zuupełnie innym ma ksztalt. Wasze taki szpiczase troche..a mój sie "rozlal" i choc niewiele, to równiutko rosnę od przepobny w dół..taka prosta jestem:)..heh;)

ja sie staram troche wciagac brzuch i prostowac kregoslup, zeby cwiczyc miesnie, ale czasem zapominam ::)
rusalko moj brzuszek jakos pod biustem sie zaczyna i ciut rozlewa na boczki ;)

Dokladnie - jeszcze bedziemy wiosna prezentowac nasze brzusie!!!!
I fajnie ze rodzimy latem, to na spacer szybko mozna pojsc i nie bedziemy sie meczyc z ubieraniem naszych pociech w skafandry, itp.
A moj brzusio raz jest troche szpiczasty a rz troche rozlany... :) :) :)

Mój brzusio muszę porobić więcej zdjęc bo mam mały wybór z brzuszkami w tym miesiącu.
5007br.jpg

Dziewuszki teraz to juz kształt brzucha zależy od tego jak sie dzidzia ułoży:))))))) Jak mi sie wcoraj dupką wypiął to mi sie taki spiczasty zrobił na dole ;D ;D ;D A dzisiaj inaczej leży bo jest taki rozlany bardziej:))) Ale jak dokładnie leży to zobacze na USG połówkowym już o 18stej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No i siusiaka albo pipke zobacze:)))))

reklama
Mój brzuszek tez zaczyna się zaraz pod biustem. Dziś wybieram się na basen i myślę że nikt nie będzie miał już wątpliwości że to nie wzdęcie tylko dzidzia ;) Strój mam trochę śmieszny ale podebrałam mamie bo w swoim mi za ciasno...muszę kupić wiekszy ale nie ma w czym wybierac bo pani w sklepie stwierdziła że to nie sezon na stroje...

A więc brzuszek w 20tym tyg, waga 72,5 kg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry