Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale motylki superowskie. O tej porze roku, nonono...prawdziwa z Ciebie Rusałka. ;D ;D ;D
U nas od wakacji mieszka biedronka. Nie wiem czym ona się odżywia ale codziennie ją znajduję w innej cześci mieszkania.
Smiejemy się, że to zwierzątko Oliwierka. Skoro on jest malutki to i musi mieć malutkie zwierzątko. No i koniecznie trzeba bedzie kupić Oliwierkowi smycz dla biedronki, żeby mógł ją na spacery wyprowadzać. Moja babcia mówi, żebym się cieszyła, że mieszka u nas biedrona bo ponoć biedronka w mieszkaniu szczeście przynosi. Już mieszka z nami od października (sama się wprosiła )
Rusaleczko zdjecie cudo : ;D gdzie ty ta dzidzie chowasz? Ja w porownaniu z Toba to mam juz brzuszydlo ciazowe.dzisiaj moze cosik u nas wkleje to mozesz zobaczyc