Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rusałko masz śliczny brzunio naprawdę Każdy brzuszek jest inny jedne są większe inne mniejsze, ale każdy jest piękny. Nie zamartwiaj się, taka Twoja uroda Ja Ci szczerze piszę,że masz śliczne mieszkanko dla Klaudysi i jest ono widoczne
Piękne piłeczki jak zwykle. Ja trzasnęłam sobie wczoraj późnym wieczorkiem foty ale nie miałam już siły dojść do kompa, a teraz jestem w pracy a nie mam kabelka ze sobą. Jak wrócę do domku to nadrobię i sie pochwalę
Wasze brzuszki superowe. Basiu, Twój widać jaki duuuuuży i ciążowy, Olu, piłeczka okrąglutka, jak od cyrkla, Klamka, brzuszek ładniutki, a Calo- Ty to masz kobito oko ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
monisia fajny masz ten brzuszek ja zrobilam wczoraj zdjecia i jest to pod koniec 19 tygodnia dzisiaj mi sie wydaje ze jest troche mniejszy nix wczoraj ale to dlatego ze jestem na chudym rosołku po zatruciu wogóle wszystkie macie super brzuszki takie okraglutkie i duze a oto moje
Dziewczynki śliczne te wasze kragłości.
Monika niezłego gigancika sobie wychodowałaś, ty Agusiu też masz całkiem pokaźną piłeczkę patrząc na suwaczek.
A ja mam jutro połowinki i jak na złość nie mam aparatu. Jak pech to pech będę robić z telefonu :