• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Heh - Klaudyś w końcu rosnie nie?:)  a na tym środkowym zdjęciu - smieję sie, ze dupkę wypięła, bo taki sterczący jest brzuszek:)- Te zdjęcia robione sa o jednej godzinie- w tym samym czasie- Mała sie wierciła i udało mi sie uchwycić - jak zmienia się ksztalt brzuszka w przeciągu kiklu minut :)

a oto nasze wymiary :)- przed ciaza i teraz
                        biust            88 juz 94
                        talia             67 już 84
                    bioderka           93 już 99
wzrost pozostal bez zmian :):)   178 cm       :laugh:  a w dowodzie mam wpisane 182 ::)..tylko nie wiem jaką metrówka mnie wowczas mierzono ? :P

rusleczko, to przed ciaza mialysmy prawie takie same wymiary, chyba nawet mniej w biodrach mialam, a ja zawsze myslalam, ze ty taka chudzinka w porownaniu do mnie hihi ;) moze to przez to, ze mam 20cm mniej wzrostu to u mnie wszystko jakies takie........"upakowane" i okraglej wyglada hihi.
a wymiary mam teraz
95
90
95
(jak modelka ;) juz prawie walec )

Agataje piekna wiosna u was. Ja czuje juz w kościach, że zmierza prosto w naszą strone. ;D
Rusałko no juz ci chyba nikt nie powie że nie widac ciaży, własnie zwłaszcza na tym środkowym. ;D

No dziewczynki myk myk. Odkurzamy wątek. Cykać fotki i wklejać !!!!!

Agatko i Rusalko jestescie pieknymi mamami :) Tak sie ciesze ze szczescia nas wszystkich ;D I widac jak wiosna do nas zmierza, zwlaszcza ze nasze brzuszki sie zaczely ruszac i kopac ;D

Agatatje fajne spodenki ja wczoraj tez dokupilam drugą pare:))) Umieszcze niebawem na zdjęciu.. Rusałko nareszcie brzusio widać!!!!! Cześć Klaudyś :D :D :laugh:

Agatko - brzunio rosnie - super!! Fajne spodnie i jak Ty fotogeniczna jestes!!!!
Ale cieplutko u Was....ajj rozmarzylam sie...
Rusalko - nareszcie widac brzunio...szczegolnie na tym srodkowym zdjeciu..Kladys sie rozpycha:))))

reklama
heh- ano rosnie:)

no, ale dziewczęta - co Wy- gdzie Wasze brzuszki???????????????????????????? Raz dwa iii trzy - wzbogacamy galeryjkę!
;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry