Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rusałko a co ja mam powiedzieć??? Zanim zaszłam w ciąże warzyłam maxymalnie 55 kg przy wzroście 170cm a teraz waze dobre ponad 70 kg no nie ukrywam rzuciłam palenie : al eczy dodatkowe kilogramy mają być nagrodą za silną wole i zdrowy rozsądek??? :-[ no cóż pocieszam się że synuś zdrowo rośnie 8) hmm a moje zbędne kilogramy? mam nadzieje zgubić latem ;D ale do lata jece trośke : tymczasem byle do czerwca A oto mój brzuś w 24tc teraz jestem prawie w 27 papatki :
To ja podobnie..moja waga była! :-[ zawsze w granicach 60 kg (przy wzroscie 178cm) W dniu ślubu wazyłam 57kg..a teraz..szkoda gadac.. : , ostatnio było 4 na plusie :-[ no..ale cały czas rosniemy..................
Oj zamierzam tez to zgubić! W czerwcu startujemy
Dziewczynki głowa do góry w ciąży wszystko nam wolno a zrzucimy na spacerkach z dzidziusiami ;D Ja sie tak pocieszam, mam 1,80cm i przed ciążą ważyłam 60kg..... Teraz..... 69kg... a to dopero koniec szóstego miesiąca))) ;D
Olu, Ell, Blondi - sliczne brzuszki, rosna nam brzuszki, oj rosna coraz bardziej.
Jak Wam pokaze moj to zobaczycie jak urosl.
Mam nadzieje ze dzisiaj uda mi sie zrobic fotki brzunia.