reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Możesz powiedzieć mężowi że spoko ;D. To był tylko żarcik z mojej strony ;D, bo rzeczywiscie jak się przypatrzeć to taka pomarańczka ;D

reklama
Sumka ale czaderskie zdjecie...i ten kolor- sliczny!!!!Bardzo fajny pomysl:))) Brzunio taki okraglutki...taka pileczka:)))

Uwielbiam ten watek na naszym forum:))))

Agatko - dzieki, mam 178cm wrostu a brzunio tak mi wywalil w ciagu ostatnich 10 dni, Mateuszek rosnie:))))

Śliczne wszystkie brzuszki, kazdy inny i każdy piękny :D
Ja dzisiaj też miałam sesję więc trochę powklejam - Karolek w brzuszku w 25 tyg 4 dni

Super brzuńcio Baśka, hehe a w szczególności w tej krótkiej bluzeczce, w której pewnie jeszcze "biegałaś" w poprzednie lato:D

Baśka wow ale sesja i tez masz taki fajny kształt brzuszka z wzgórkiem nad pępkiem ;D ;D słodzias. A i zawsze sobie ciebie wyobrażałam z krótkimi włoskami a tu co widzę ........ włosy prawie do pasa ;D ;D ;D

witajcie dziewczynki przedstawie wam mieszkanko mojego Kacperka na pocztku 24tyg nie gniewaj sie sumko ale podpatrzylam twoje zdjecie i tez zrobilam takie jak ty masz ale mi takie ladne nie wyszlo jak tobie gorace buziaczki a wogole to brzuszki macie super jeszcze tak nie dawno mialysmy takie malutkie a tu czas leci i maluszki nasze rasna jak na drozdzach

Dzięki dziewczyny za komplementa, tak trochę popatrzyłam na te swoje zdjęcia dziś i stwierdziłam że nie wyglądam jeszcze tak tragicznie jak mi się wydawało (chodzi o wagę która mnie dołuje)
Agusia - super, strasznie mi się podobają te Wasze "piłeczki" z góry, kiedyś też sobie takie zrobię :D (najpóźniej w ciągu najbliższych 3 miesięcy by wypadało :) )
Jeśli chodzi o bluzeczki...no właśnie - skracją się już na biuście nie wspominając o tym co się dzieje niżej...polowałam ostatnio na duże podkoszulki jakieś XXL :D żeby mieć co w tą pogodę nosić pod swetrami i bluzkami...i nie było to łatwe
A jeszcze słówko o włosach - zawsze miałam długie, w pażdzierniku obcięłam sporo bo były podniszczone i jakieś takie brzydsze na początku ciąży się zrobiły, za to teraz rosną jak szalone ::)

To ja i moj bebenek ;) wreszcie sie zebralam na zrobienie zdjec.

_582126_n.jpg

_582127_n.jpg

_582128_n.jpg

mam nadzieje ze sie wyswietlaja zdjecia bo nie wklejalam nic wieki :D
pozdrawiam

reklama
Jejuś- ile pięknych brzuszków!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O nie! każdy inny- piekny ze Skarem w srodku!:)
Aniu76- jestesmy tego samego wzrostu:)- powtórzę - świetansko wygladasz- no i talii- można pozazdroscić:)!
Ewuniu- brzuszek - fajowy- spory- ale ładnie kg sie rozkladają, bo brzuszek ma swietanski kaształt!:)
Sumko - no qrcze- rewelacyjny ten Twój brzuszek - super fota! to w tym picaso je obrabiasz? - super! taki okrąglutki:)- jak pomarańcza(bez skórki pomaranczowej- idealnie gladziutki jak ..hmm..jabluszko:)- przycukrowałam ;)
Basiu- Twój takze - słodziasty- no taki ciażowy:)extra!
Agusi- przypomina mi kształtem "Sumkowego" brzuszka-- taki piłeczkowy :)- cudko!
i Marzenko- i Twój - fajowy - ciążowy- bomba!
Muszę swoj wkleić :)! wesoła..kolorowa..taka bogata ta nasza galeryjka- takze uwielbiam ten dzial(mam bzika na ptk zdjęć :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry