reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Nie zagladalam wczoraj na forum a tu cala galeria pieknych kobiet :) Nie bede wypisywac kazdej z osobna bo to jak teraz wygladacie kobitki to jest po prostu ten cud, to o czym kazda z nas marzyla - byc piekna mama i to dumna ze swojego brzuszka gdzie w srodku czeka na ujrzenie tego swiata nasz skarb.

reklama
a oto mój brzunio- mieszkanko Klaudysi ;) 25 tydzien ciaży:)
444lh.th.jpg

dd1vk.th.jpg

Jejku Rusałko a gdzie się ta Twoja Klaudyś mieści :laugh: no na poprzednim ładnie nam się pokazała naciągając troszkę skórę mamusi a tutaj schowała się i nie pozuje do zdjęcia :) wszystkiego dobrego joj ale czas leci za chwilę będziemy trzymali kciuki za szybki poród :)

Rusałko fajnie by było jak zdjęcię większe byś wkleiła np. 800 na 600. Bo tu są takie malutkie :( Rusałko można wiedzieć ile ty masz wzrostu i ile lat?

Haha ale niespodzianka. Wchodzę sobie na brzuszki a tu tyle nowości. Na poczatku dziękuję za słowa uznania dla mojej pomarańczki.
Agusiu24 twoja piłeczka rosnie jak na drożdzach i rzeczywiście jakbym na swój brzuszek patrzyła, ale nic dziwnego bo oba noszą chłopczyków ;D
Marzena9 to chyba twój pierwszy brzuszek i od razu jaki debiut!!!!! ;D
Rusałko a ty masz brzuszek kameleon, bo ostatnio było Klaudyś widać a teraz się bawi w chowanego. Chyba się mieścisz we wszystkie ubrania z przed ciaży ? Super laska jak zwykle ;D a co do zdjatek to obrabiam tylko w Picaso. Strasznie go polubiłam ;D

Ruslako........kurcze, podziwiam twoja dzidzie za umiejetnosc kamuflazu ;) ;D masz taki mini brzuszek!
mam nadzieje, ze niedlugo wyskoczy, zebyc mogla sie wpychac w kolejki i takie tam, bo inaczej chyba poduszeczke bedziesz musiala wkladac pod koszulke ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Dziękuję!:) :)- Cwaniarę mam w brzuszku :) swoja droga ostatnio bardzo leniwa :)..bardziej czuję jakby sie przekrecała niz kopała.., no..ale i ja ostatnio senna jakaś chodzę :P

reklama
Faktycznie tyle brzuszków pojawiło się, że aż arcydzieło SUMKI przeoczyłam- cudne zdjęcie- ale to pewnie dlatego, że brzuszio jak żaden inny taki okraglutki :laugh: oj oj zapomniałabym o Agusi, u niej też piekny okragły, ah i u Marzenki też- wszystkie już mamy takie brzusie o jakich marzyłysmy w 10 tygodniu- oj oj ale wtedy kombinowałysmy na zdjeciach- aby juz coś widać było:))) Rusałko A Twoja Klaudyś to chyba bawi się z nami w chowanego:))) ale coż i tak na końcu ją wszystkie dopadniemy:))) A ja dzisiaj zmykamy na badanie, zobaczyc co u mojego bąbla no i potwierdzic płeć, bo teraz to już nie chce czekac do czerwca.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry