reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Ale mnie dawno tu nie było:))) U mnie już 31tc... Czas bardzo szybko leci.... My we wrześniu jedziemy do Zakopanego połazić z Małą po zielonych łąkach ;D :D :laugh: Kochamy polskie góry!!! A oto i mój brzuszek który cały czas sie kołysze ;D :D

Dziewczyny zapytam tą znajomą o namiary i wyślę chętnym na priva :) Nie wiem czy już od razu poda bo tak jak powiedziałam - jeszcze mieszkają w Elblągu ale już wykańczają domek w Kątach i będą się przed sezonem przenosić. Na razie pewnie nie będzie tam luksusów ale każdy pokoik z własną łazienką i wspólna kuchnia - myślę że to powinno wystarczyć :)

Ja mam swieżutkie foteczki- robione jakies kilka minutek temu..i dzis je zamieszczę - muszę tylko zrzucić je do kompa- a to wiazałoby sie teraz z odłaczeniem netu..bo mam jeden kabelek..i zamiast najpierw zrucić, potem właczyc net...no coż..w kazdym razie- sesyjka tak mnie jakoś zmęczyła..zmuliła..ze słabo mi sie zrobiło i krew z nosa mi poleciała..pierwszy raz tak dużo.. >:( :-[

a oto one - mieszkanko Klaudysi 30 tydzień ciaży
brzunio6rp.jpg

30tydz7nr.jpg

nareszcie duze zdjecia :D
no i na drugim zdjeciu zdecydowanie widac brzuszek
malusi jest, ale zgrabniusi!

a klamka ma taki bardzo podobny brzuszolek do mojego :)

Nie no Rusalko zabijasz mnie wielkoscia twojego brzuszka, poprostu malenstwo , nie moge uwierzyc ze to 30 tydzien :D Mamy tę samą datę a balam sie ze mój jest mały :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry