Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rusałko, gdzie Ty chowasz ta swoją córuchnę?? Laseczka z Ciebie taka, że nie jedna bez ciżąy chciałaby tak wyglądać, jak Ty teraz, na samym finiszu
Ale z drugiej strony jedna moja znajoma urodziła córeczkę na przełomie 7 i 8 miesiąca i nikt poza jej mężem nie wiedział, że ona jest w ciąży. Nawet jej mama!! A widywały sie praktycznie codziennie. Zupełnie nie było po niej widać. Wyobraźcie sobie szok jej rodziców, jak jej mąż zadzwonił do jej mamy i mówi, że ona jest w szpitalu. Zaraz sobie pomyśleli, że jakiś wypadek. Jak on im powiedział, że właśnie urodziła, to mysleli jej rodzice, że Maciek sobie z nich jaja robi...
Elwiro - ladny brzunio taki malutki) Basiu - ja tez poprosze o namiary!!! Klamka - sliczny brzunio, taki wyprofilowany))))) Rusalko - fiu, fiu, jakie zdjatka - brzuszek rosnie- bardzo zgrabniutki.
Ja tez musze poprosci meza o fotki i wkleic bo moj brzunio tez rosnie)
No to juz sie cieszę I to bardzo bo panikowalam ze za mały !!
Cala jestem chuda wiec tam moze byc jedna krągłośc ;D Ale Rusałka to rzeczywiście rozłożyla mnie dzis na łopatki