Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
fakt, że troche nam się tytuł rozjechał z rzeczywistością
Ale, wiecie, ja myślę, że to w gruncie rzeczy urocze... Bo jeszcze nie tak dawno brzuszki były faktycznie malusie... A to tak zleciało... A juz bardzo, bardzo niedługo brzusie znowu będą malusie i pewnie będziemy to sie chwalić, której jak szybko udało się wrócić do figury
sumka, agaciulka no rzeczywiscie niezle rozmiary, ale w koncu to ciazowe brzuszki! mnie ostatnio znowu ktos spytal czy nie mam przypadkiem blizniakow ha ha ha, bardzo smieszne
w szkole rodzenia jedna dziewczyna ma termin na 10.04 i kurcze wielgachny brzucholek ma i dzidzia juz calkiem sie obnizyla wiec ciekawe kiedy urodzi
sumko masz podobne spodnie do moich tylko twoje o wiele wygodniej wygladaja, a w ogole smiac mi sie chce na widok miny twojego synka jak brzucholek caluje, tak lekko zesztywnial ;D hihi