reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Basiu mialaś rację w 100%. Moja pupa ma 5 zupełnie nowych centymetrów i biodra przekroczyły już metr o 3 cm ;D ;D ;D ;D

reklama
Śliczne te bebefieldy....ja tez co i rusz biję się z myślami co do zakupów bo coś nowego by się chciało ale jak sobie pomyślę że już tylko 2 miesiące...idę na kompromis i szukam czegoś używanego na allegro - cenowo ok 30-40% ceny sklepowej a zazwyczaj zakładane tylko kilka razy i wyglądają jak nowe. Zaczynam za to myśleć też o czymś na lato - bo pewnie będę potrzebować rzeczy zdecydowanie luźniejszych niż te z poprzednich sezonów ;)
A co do brzuszka - jak go noszę i oglądam w lustrze to wydaje mi się znacznie mniejszy niż jak go widzę na zdjęciach!!!
I dzięki dziewczyny że mnie poparłyście jeśli chodzi o spodnie bo ja trochę zgłupiałam wczoraj w sklepie jak ta sprzedawczyni zaprzeczyłą ale już utwierdzam się w przekonaniu że to ja miałam rację a nie ona ;)

ogladalam wlasnie te bebefiledy i maz mnie napomnial, ze zostaly mi jeszcze niecale 2 miesiace wiec moze niekoniecznie musze sobie kupowac nowe ciuchy ciazowe hehehehe
Basiu, te sprzedawczynie przewaznie cos wciskaja tak jak pisalas, np ja niecierpie za malych rajstop, nie znosze poprostu, a te kobity patrzac po moim wzroscie zawsze mi tlumaczyly, ze rozmiar 1 albo conajwyzej 2 to bedzie dla mnie idealny.
Brzuszki to wlasnie z naszej perspektywy sie wydaje, ze nie rosna, a jak sie patrzy na zdjecia to szczeka opada hihi, ja ostatnio patrzylam na swoje pierwsze zdjecia i hmmmmm.....roznica powala ;D

Oj dziewczyny popieram! Ja jak głupia kupiłam sobie dopasowane śliczne czarne spodnie z 9fashion i wpijają się tak że nie dam rady ich włożyć. Nawet nie sądziłam że w biodrach przybędzie mi 10 cm! A sprzedawczyni chytra - wie że dziewczyna wróci to jeszcze na niej zarobi! Ech nie lubię takich ludzi...

A ja zaszalalam i kupilam te zielone z Bebefield. Musialam, mam tylko 2 pary dresow i to wszystko, a swieta tuz tuz wiec swiecic baranka nie pojde w dresach. Probowalam wszystkie letnie i wiosenne spodnie jakie mam i juz nie mam szans nawet o centymetr ruszyc zamka wiec poprostu sytuacja mnie przymusila. A z dresami to tez nie latwa sprawa, metoda prob i bledow (kilka par) doszlam wreszcie do takich ktore sa wygodne, mnie poprostu wszystko uwiera i wydaje mi sie ze przyduszam to moje biedactwo :D

Ja wczoraj przeglądałam swoją garderobę i patrzyłam co będę mogła ubrać na cieplejsze dni... Niestety jest część rzeczy (od koleżanek), które ... ani raz nie ubiorę, bo "przegapiłam" moment kiedy były dobre i teraz już np. nie dopnę :-) Niestety mnie też prawdopodobnie będą czekały zakupy, bo jeszcze chwila a do pracy będę chodzić w jednym i tym smamy ;D

Kasiu ja wlasnie juz bedac zdesperowana ze chodze w jednym i tym samym kupilam wczoraj takie porzadne dresy i spodnie z Bebefield. Juz sie raz poplakalam jak wychodzilam bo nic na mnie nie pasuje , wtedy te 2 miesiace do porodu wydaja sie wiecznoscia..

dobrze ze nie jestem sama z takimi odczuciami :D
a na dworze jak na zlosc zrobilo sie znowu zimno :(
na dodatek, tak jak do niedawna mialam taka promieniujaca buzie, to teraz wyglada na zmeczona buuuu
juz nic nowego do noszenia nie kupuje bo to nawet mniej niz 2miesiace u mnie
pocieszam sie planami zakupowymi na lato :D

Pocieszam sie mysla ze jak wyjde ze szpitala to juz w moich ciuchach BEZ brzucha :D
Teraz jak patrze na sasiada co ma brzuch jak na 9 miesiac to mi go zal, jak jego kregoslup i on sam daje rade dzwigac taki kawal !???

reklama
Agatko z buzią to u mnie podobnie, wygladam okropnie:(((- bez makijazu ani rusz. A co do ubrań, to mnie teściowa zaopatrzyła w jedną łądną bez rękawków sukienkę, którą w miarę wzrostu poszerza się i kamizelkę. Dzieki temu mogę ubierać wszystkie stare bluzki na guziki i zapinac tylko jeden guzik przy karku:D i chyba jakoś wytrzymam, mam jeszcze jakąs letnią sukienkę, wiązaną z tyłu z mozliwością poszerzenia  i jakieś szerokie lniane spodnie za parę groszy ze sklepu z uzywaną odzieżą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry