reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Zgodnie z obietnica zalaczam zdjatko brzusia z dzisiejszego spaceru w Lazienkach - jej ile bylo ludzi a jak cieplo.....

Musze jeszcze cyknac zdjecie golego brzuszka..:)))

reklama
malusi zgrabniusi brzusio! i bardzo fajny sweterek, a pogoda nareszcie ma pozytywny wplyw na nastroje przyszlych mamusiek :D
moj brzucho to juz dawno poza biust wystaje hehehehe ;)
jak chodze po ulicy to sie dziwnie czuje, bo sie wszyscy gapia! niektorzy dziwnie, niektorzy udaja ze nie patrza, niektorzy sie usmiechaja, a niektorzy maja komentarze w rodzaju:
to musza byc blizniaki!
ten zart sie robi nudny hehehe ;D

Aniu76 brzuszek śliczny nie za duży nie zamały, a w sam raz.  ;D ;D ;D ;D Ja wyglądam jakbym połknęła piłkę, albo arbuza, a czasami zwłaszcza jak ćwiczę albo się śmieję to mój brzuszek przybiera kształt "obcego" taga gługa i chuda pręga  ;D ;D ;D

img204713tt.jpg
Kubuś 32 tc

Ewunia, naprawde w gorze ci sie trzyma ten brzunio ;D

Sumka, mam bardzo podobny ksztalt brzucha, nawet juz zaczelam panikowac ze sie obnizyl bo rzeczywiscie te nasze brzuszki troche nisko ;) Moze to taka uroda ;)

ewunia taki idealny piwny brzuszek. w sam raz na stawianie kufla ;) ;D

sumko ladna ta fotka i zazdroszcze ciuszkow!!! mi juz szkoda cokolwiek kupowac, ale zostalam z jedna para spodni hihi

asla jak na mnie to calkiem nisko twoj brzusio, ale ty taka chudzinka jestes to moze to z tym ma cos wspolnego? moj brzucho ostatnio troche opadl i tak zostal, miedzy biustem a dzidziusiem moge cala dlon polozyc jak stoje, ale nie wiem czy jeszcze nizej da sie opasc w tym moim 158cm wzrostu ;) ;D ;)

A na zdjeciu to i tak malo widac, jak jestem ubrana to ten brzuch wydaje sie wchodzic mi miedzy nogi , a reke tez wloze miedzy biust i brzuch, ale u ciebie Agatatje to juz calkiem normalne, bo brzuch powinien zejsc tak do 3 tygodni przed porodem ;) Wydaje mi sie ze jak pojde na wizyte 8 maja ( o ile dotrwamy ) to szyjka juz bedzie znacznie skrocona, bo po ostatnich numerach klula mnie i dawala sie we znaki.

reklama
Sumka - super brzunio, taka pileczka:)))I jakie masz spodnie sliczne, szybko pisz gdzie kupilas:)))))) :laugh: Ja nie mam nic na lato.....
Ewunia- okraglutki ladniutki ten Twoj brzunio...i jak fanie szklanka stoi:))) ::)
Asiu - brzusio sliczny:))))A czy on nisko czy nie, to nie wiem.....

Zauwazylam ze mi sie kreska zrobila juz do samego biostu tylko taka jasna jest
A czasem wieczorem jak siedze, to tak na brzusiu zaraz pod biustem 'mrowki' mi chodza, tez tak macie????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry