reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

A i naturalnie wszystkie brzuszki fajowe. Ladne i okragle jak sie nalezy ;D
U mnie na razie brzuchal tez bardzo do przodu poszedl i jeszcze wysoko mi sie trzyma (mam wrazenie, ze mi miejsca pod piersiami brakuje jak usiade i ze troche przyduszam malego bo wtedy jakos bardziej zaczyna sie krecic) :)

reklama
Jej dwa dni mnie tu nie było( a straasznie teskniłam - ale niestety czasu brakowało "na wszytko") ..a tu tyle piękniusich brzuszków..wiec i ja wklejam swój ;)

Oto mieszkanko Klaudysi:)

brzucholek2od.jpg

dzieki za cwiczenia, wstapil we mnie nowy duch i jednak nie dam malemu leniuchowac ;D
no Rusalko brzuszek widac :D
malusi i ladniusi, jestem bardzo ciekawa jaki bedzie na koniec!
Marzenkojuz sie powoli nie moge doczekac kiedy maly przyjdzie na swiat :D ale ma tam siedziec w brzucholku jak dlugo bedzie trzeba!!! wiec zobaczymy, nigdy nic nie wiadomo, moze jakis inny dzidzius wyprzedzi mojego :D

reklama
Rusalko - sliczny brzunio i rzeczywiscie tak jak pisza dziewczyny zaokraglil sie, a tla super!!!

Agatko - ja chyba tez zaczne cwiczyc te cwiczenia na obrot, bo moj Mateuszek tez polozony miednicowo - a lekarz mowi ze to juz czas zeby glowke do wyjscia kierowal. Nastepna wizyte mam za 3 tygodnie, zobaczymy jak bedzie wtedy ulozony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry