reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nasze maluszki, jak do nich mówimy:)

Mi też bez was źle :( A do tego ta nowa szata graficzna, kurcze minie z tydzień zanim przeczytam wszystko i się polapę co i jak. Z meżem mam zajebistą kosę :( wiec nie ma mi kto naprawić tego neta. Coś tam sie popieprzylo z kompem i nie ja tego nie umiem zrobić. Ale chyba wezwę fachowcow i po prostu im zapłace. Przecież płace do cholory za to stałe łącze kupę kasy i tak naprawdę za nic bo sieci nie mam juz miesiąc :( Jestem wściekła jak osa :(

reklama
racja angie, przecież nie można do takiego małego skarba mówić oficjalnym i poważnym tonem, się po prostu nie da :-)

Moja Krystynka ma kilka ksywek: Murzałka, Niunia, Myszka, Klopsik i Lana Kluseczka (bo ulewa)
Jak płacze to mówie: Kto tak płakuniuniunia?
A najbardziej lubi jak sie wydaje dziwne dzwieki. Nie umiem mowic do niej całkiem normalnie jak na nią patrze to jakos mi tak sie samo wszystko zmiękcza :) Chyba że czytam bajeczkę wtedy nie zmieniamm tekstu.

Nasza Ania ostatnio nazywa się Sasetka, bo jej siostra to Smerfetka (taka średnia jak to określiła), a ja jestem starsza Smerfetka :-D Wszystko dlatego, że w przedszkolu jest w grupie Smerfów :-)
głuszku jak mój mąż będzie w Krakowie, prawdopodobnie w piątek lub poniedziałek to może do Ciebie podjechać, bo on trochę się na tym zna. Więc, jak coś to daj znać :-)

Ja i moja rodzinka do Ani mówimy najczęściej Niunia, Pepuś, Anulka, Dziunia Kruszynka, Skarbuś, Słoneczko, Księżniczka, Wampirek jak gryzie, Złośnica, Uparciuch, Terorrystka jak się złości, Sikulina jak ma mokro w pampersie, moja mama mówi Dziubdziub, mój tata mówi Wiktoria (na drugie ma tak na imię), a moja siostra mówi niby żartem Anka pasła baranka czym mnie wkurza na maksa

reklama
hihi, Agnes, czemu siostra Cie tym wkurza?
Agusiaaa, nasza teraz tez jest "wampirkiem", a Tomek jeszcze wymyslil skrot jej imienia: "Alka" hihi, a jego siostra stwierdzila, ze nie ma tak mowic, bo kojarzy jej sie to z "Alkaidą" hahaha :-D

Do góry