reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Witaj Anito!
Ja miałam robione USG 4D. Zapraszam na wątek Lipcowe mamy - tam jest nas więcej.
Ja miałam robione USG 4D. Zapraszam na wątek Lipcowe mamy - tam jest nas więcej.
marika
Fanka BB :)
hej możemy rozbudować-pewnie, zawsze można. Ale to temat o usg 4d, więc by wypadało tu pisać na ten temat, umieszczać zdjęcia z tego usg itp..
można też pisać o wszystkim-nikt tego nie zabroni ale przez to możemy podzielić się na grupy
więc do dzieła dziewczyny, umieszczajcie zdjęcia-ja tego usg nie miałam i nie będę miała.pozdrawiam
można też pisać o wszystkim-nikt tego nie zabroni ale przez to możemy podzielić się na grupy

Grubelek
mamy lipcowe'07
Anna namiarów na Kraków ani Bielsko nie mam - mieszkam na drugim końcu Polski. Usg 4d miałam robione podczas pobytu w szpitalu. Czy jest dokładne...? myślę że tak samo jak normalne ponieważ to na podstawie aktualnych wymiarów Twojego dzidziusia program komputerowy tworzy Jego obraz. Efekt wizualny jest niesamowity. Choćby dlatego warto sobie takie usg zrobić. Natomiast myslę że z uwagi na koszt, w zależności od miasta od 200 PLN, lepiej się zastanowić, bo może warto wydać te pieniądze nacoś innego dla dziecka ;-) . A to jest chyba taki kaprys, chyba że kogoś stać na to i ma ochotę zaspokajać swoje kaprysy

Grubelek
mamy lipcowe'07
Karinka to naprawdę nie dużo. A widzę że jesteś z Wrocławia (urodziłam się tam
), ja mieszkam w Olsztynie i tutaj poniżej 200 PLN nie znalazłam a sprawdzałam z ciekawości. To myślę że tez bym się skusiła ;-)

reklama