Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chodzik posiadamy(dostał na chrzciny) ale Julek bardzo go nie znosi i raczej w nim nie bywa.Jest na wyposażeniu kuchennym. Nieraz jak musze szybciutko do toalety to wtedy go wsadzam żeby sobie krzywdy nie zrobił bo w pokoju to zazwyczaj dla bezpieczeństwa do łóżeczka.gratuluje katrinm ,
Julkowa - jeszcze przyjdzie czas i na Twojego ;-) a uzywacie chodzikow ???
Bo ja nie i nie prowadzalam bardzo Blanci za rece bo chcialam zeby sama sie nauczylai poszlo jej to sprawnie
moze tez min dlatego ze ma kolege ktory juz chodzi a Ona wszystko malupuej od Niego ??
![]()
Julek tak samo reaguje na dzieci a ostatnio to nawet zaczyna na nie krzyczec po swojemu.Dziewczyny - no niezłe ilości butków mają Wasze bobaski
Trzeba więc dla młodego szykować wolną półkę w szafce na buty, a najlepiej pewnie całą szafkę:-)
Dzisiaj robimy małe turnee po sklepach, wczoraj rozłożyli nam przed domem piękny plac zabaw, z huśtawkami, zjeżdzalniami itp. Jak Zaki to zobaczył + bawiące się dzieci, to ledwo go utrzymałam na rękach, a uszy bolały od piszczących zachwytów mojego synka
Zakładacie maluszkom w domu kapciuchy czy biegają na boso albo w skarpetkach??? Czy kapcie też muszą być na wyposażeniu małego człowieka???

:-) a na drugie danie ziemniaczki z duszonym schabikiem.:-)
:-) Oczywiście mleko, lub jego przetwory znajdą też się w jego diecie.

oj będzie trudno,ale tylko ze wstawaniem (ok2 razy w nocy)tak z ogorkow kiszonych robilam tylko zeby bardzo kwasna nie byla , i zeby nie wykrecalo buziA ogórkowa robiłyście z kiszonych?Pytam bo ja jeszcze ogórkowej nie dawałam Julkowi (bałam sie)bo to kwasne ale jeśli juz można to chętnie bym zrobiła. Pomysły na zupy wspólne dawno sie pokończyły.
A my dzis kalafiorową wcinaliśmy ze śmietanka oczywiście już od jakiegos tygodnia wprowadziłam.
bo moj maz kocha taka mocna a Blani zrobilam slabsza 
to dobrze ze mu smakowal ,Zapomniałam dodac że jakieś dwa dni temu Julek porwał mi z talerza ogórka małosolnego-wcinał jak szalony a jak mu chciałam zabrać to był wielki płacz.![]()

Kochana nawet nie czujesz jak rymujeszpodobno jak sa dzieci starsze i maja np owsiki to zaleca sie im podawanie soku z ogorkow kiszonych i same ogoreczki ;-):-)ale to tak z innej beczki
a ja nie wiem co jutro gotowac ...chyba jakas warzywna zrobie![]()

a ja tez mam turystyczne ale nie ma wyjmowanej sciankiMy też na najniższym poziomie, a za niedługo chcę zamienić łóżeczko na turystyczne, żeby mógł sobie wchodzic i wychodzić.Bo szczebelków sie u "mnie" nie wyjmuje.
![]()
to normalne ma jedna strone cala wyjmowana
dziwne te lozezka 

Hehehe dokladnie nie czuje gdy rymujeKochana nawet nie czujesz jak rymujesz
Ja tez nie mam pomysłu w razie W kupiłam na próbę trzy nowe słoiczki (nie jedzone przez Julka)Ja sama mam ochotę na frytasy![]()