Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale przy meblach i pchajac rowerek smiga rownoustalismt z mezem ze jutro idziemy po buciki ale dopoki tak nie nauczy sie chodzic to na bosaczka lub w skarpetach a z jakich firm macie bucikibo my obydwie z ccc i sa niedobre
katrinm5 widze ze mamy ten sam problem:-)tez mi sie wydaje ze sa po prostu do butkow nie przyzwyczajeni![]()
niusia poslucham Twojej rady a podeszwa jaka twrada miekkaza kostke
czym sie kierowac
pewnie ze nie maja ladnie wygladac tylko zeby dla dziecka byly dobre i wygodne
dobra dziewczyny smiagamy do kosciolka bo chrzestni zamowili msze za Julcie;-) pogoda ladna wiec jakas sukienusie trzeba ksiezniczce zalozycmala strojnisia z niej ze szok ostatnio wyciagnela sobie z mojej torebki blyszczyk i zaczela sie nim smarowac po buzi
przeciez tez jest mala kobietka ale ze wiedziala do czego to sluzy
:-);-)
![]()
. Grzesio nauczył się robić "baran buc", dawać buzi. Lubi deptać to co leży na ziemi, chodzi sam coraz częściej i na dłuższe dystanse.:-) W ogóle z dnia na dzień jest coraz bardziej kontaktowy i bardziej kochany.:-)
tak, mój Grześko zwylke ma otwartą buzię, a dziś to mi małe "sado-maso" urządził -ja go całowałam, a on mnie ugryzł w usta.Mój Grześ też nauczył się dawać buzi ale otwiera przy tym buzię:-)