reklama

Nasze maluszkowe rozterki

dzieki Nusia wlasnie slyszalalm o tym sklepie bartek ale nie moge go znalzec a u mnie w miescie ni ma jest tylko CCC ale dziekuje mprzydadza sie twoje raday:-);-):tak: dobra lece spac

a zapomnialabym dodoac Julcia coraz czescie robi sama kroczki:-D

Nie ma za co:tak: zawsze do uslug:-) i oczywiscie gratuluje postepow Julci, nie obejrzysz sie jak zacznie biegac:-D

reklama
Moja Lenka dolaczyla do samodzielnie stawiajacych kroczki :-) Zaczela pierwsze kroczki stawiac 30 czerwca, a dzisiaj juz o raczkowaniu zapomniala. Do tego nie chce isc za raczke, tylko sama i sama....

Kacprowi idą na raz dwie górne jedynki i wypatrzyłam już przebijającą się dwójeczkę też górną-ale zanim ona wyjdzie....:-(:-(

reklama
Karolinka też już je to co my. Na obiad najbardziej lubi ziemniaczki z masełkiem, uwielbia ryby,mięsko troszkę mniej. wczoraj spróbowała kotleta sojowego i też jej smakował. Jajecznicę też lubi,parówki i szynkę,jogurt,serek waniliowy. Ostatnio uwielbia owoce maliny,poziomki,borówki,arbuza,brzoskwinie,jabłko,banana, porzeczki,winogrona. Ale teraz idą ząbki to je troszkę mniej. Acha i polubiła kaszkę z kakao. Mleka też już troszkę spróbowała i było ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry