Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myślę ,że to 6, chociaż może też być "piątka". Ząbek jest prawie na końcu dziąsła. Pewność, który to ząbek, zyskam dopiero gdy wyrosną pozostałe ząbki
Nie zdziwi mnie jednak, jesli to szóstka, w mojej rodzinie już kilka dzieci rodziło się z ząbkami
Julek od kilku dni sypia w ciągu dnia tylko raz okgodz11-12 i śpi przeważnie 3 godz
Bardzo mi to odpowiada bo moge przez ten czas spokojnie zrobić obiad,sprzątnąc i posiedzieć na necie
Julkowa- moja tez robi sobie taka drzemkea nawet dwie....z tym ze jedna jest zawsze dlugaaaaaa tak 2 lub 3 godz. wtedy spokojnie moge wszystko sprzatnac i jeszcye ugotowac obiad hahhaaaaa bardzo sie ciesze gdy moj Anolek wtedy spi i spi....
U nas ze snem po wakacjach jest straszna porazka , Blanka kladzie sie kiedy chce w ciagu dnia jest zmeczona i o 16 robi sobie drzemke i chodzi pozniej spac ...co ja mam zrobic zeby znow wrocila nasz rutyna ?:-(przez to chodzi nie wyspana i marudna i jakas zakrecona