A ja moge sie pochwalic ze moja corcia ma juz 8 zabkow , dwojki na dole sie przebily 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gratulacje:-)A ja moge sie pochwalic ze moja corcia ma juz 8 zabkow , dwojki na dole sie przebily![]()
A propos zmieniacie pieluchy w nocy swoim maluchom? Ja zauważyłam, jak rano biorę go do karmienia, to ma pustą pieluchę.a moja kochana wstala dzis o 1 i chciala sie bawic zmienilam jej pieluszke ponosilam pospiewalam i dalam butle i dopiero zasnela ...dawno takiej akcji u nas nie bylo![]()
I zapełnia mu się w zasadzie jak już faktycznie wstanie.ja musialam ja zmienic bo byla strasznie ciezka i mokra, pewnie dlatego bylo jej nie wygodnieA propos zmieniacie pieluchy w nocy swoim maluchom? Ja zauważyłam, jak rano biorę go do karmienia, to ma pustą pieluchę.I zapełnia mu się w zasadzie jak już faktycznie wstanie.
Blania duzo pije i duzo sika
ale w nocy nie zmieniam rano odrazu po przebudzeniu 

Wczoraj wlasnie zauwarzylam ze Dawidek ma gorna czworke. Poszla bezbolesnie, bez marudzenia. Troche nawet ja przegapilam :-Wlasnie zauwazylam ze przebila sie lewa gorna czworka:-) Razem bedzie juz 9:-)

i co chwile kręcąc przy śrubkach