Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
w krakowie jest moja kolezanka miala tam robione tylko nie znam adresu a kosztuje 200zl ale nie byla zadowolona bo lekarz nie nalezal do milych i jechal raczej na akort byle szybko
mila333
najlepiej celowac na 20-22 tydzien... wtedy robi sie "najwazniejsze" USG ciazy, wszystkie pomiary i stwierdza sie czy wszystko z dzidziusiem ok.
Czesc mamuski - lipcoweczki!!!!!
W moim brzuszku chyba zaczyna sie cos dziac:-):-) tzn. czesto zaczynam czuc burczenia w brzuchu zwlaszcza po jedzeniu .
Jest to bardzo mile, ale czasem niepokojace zwlaszcza jak cos tam zakuje od czasu do czasu.
Jak tam z waszymi brzuszkami.??????????????????????
niunka19-82 - Ja tak mam od początku 16 tygodnia i miałam nadzieję, że to ruchy. Niestety lekarka uświadomiła mnie, że to tylko praca jelit. Czułam łechtanie, "motylki", "rybki" - ale ponoć to jeszcze nie to! Pierwsze ruchy mam mieć około 20 tygodnia. Czekam...
Dzieki :-(, ale myslalam ze mnie pocieszycie , a tu nic, trudno poczekamy, przeciez wkoncu musi sie zaczac coc dziac. Tez zaczol mi sie 16 t.c.Pozdrawiam
A przy okazji dziewczyny mozecie mi powiedziec jak wstawic te obazki , ktore macie i przedstawiaja one w ktorym tyg, jestescie.
Dziewczyny a ja już czuje ruchy dzidzi tak już od dobrego tygodnia i życzę Wam żebyś też jak najszybciej to poczuły bo to naprawde wspaniałe uczucie :-)