Rzeczywiście może toza wcześnie zeby stawał na nóżkach.Ale co zrobić jak aż rwie się do tego....Katrinm u mnie też tak robi Kacper ale jeszcze mu na to nie pozwalam.;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rzeczywiście może toza wcześnie zeby stawał na nóżkach.Ale co zrobić jak aż rwie się do tego....Katrinm u mnie też tak robi Kacper ale jeszcze mu na to nie pozwalam.;-)
Rzeczywiście może toza wcześnie zeby stawał na nóżkach.Ale co zrobić jak aż rwie się do tego....![]()

Tak każde dziecko rozwija się indywidualni.Jedne szybciej drugie wolniej.Obserwuję to prawie codziennie gdyż siostra ma o 3 miesiące starszego syna i on w wieku mojego Grzesia był bardzo leniwyTak to jest tymi dzieciaczkami.
Byłam dzisiaj z Kacprem u lekarza(ma kaszel i to okropny) i pytałam się o sadzanie i powiedział mi że mogę go sadzać.
Więc jeden problem z głowy. Wiem też o rozszerzaniu diety ale to w innym wątku;-)
I czesto robi to z bardzo poważną miną nie przeszkadzają mu nawet paluszki w buzi
Wczoraj po długich próbach udało mu się nareszcie włożyć do buzi paluszki od stopy
A ile było przy tymwyginania się i mówienia..
Terazto jego ulubione zajęcie gdy sobie leży;-)
. Nakarmiłam włożyłam do łóżeczka,a on musiał jeszcze z 10 minut popiszczeć, poskrzeczeć i zasnął (zaznaczam tylko że nie chodzi tu o takie żalenie się - hej wyjmijcie mnie z łóżeczka- tylko dźwięki o których piszę sprawiają mu ogromną frajdę, gorzej ze mną jak chcę spać).