reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Ja dziś po ciężkiej nocy:-(Grześ był tak zmęczony,że ni chciał spać.Zdrzemnął się pół godziny do 21 i już był koniec.Płacz,sam nie wiedział czego chce,nawet cycuś nie pomagał.O 23 włożyłam go do łóżeczka a on tam zaczął się bawić:szok:I tak do 1:wściekła/y:A ja taka padnięta byłam:-(W końcu wzięłam go dołóżka i ok.2 zasnął ale budził się co 1:-(Może to rekcja po szczepieniu:confused:Tak sobie tłumaczę;-)A dziś wstał przed 7:-(

Saratonie Milenka chodzi spać o 22-23 przebudza się troszeczke żeby dostać pare łyków picia między 1-3 to wiercenie jest, bierze pare albo jednego łyka pić i śpi dalej ostatnio zdaża się coraz częściej przespanie budzenia na piciu:biggrin2: potem chce jeść między 5-6 rano wypija 120 mleczka i śpi dalej. Budzi się na piciu o 8-8,30 i śpi jeszcze 40 minut.
Nie jest najgorzej, dodam tylko że jak pokłuce się z M to mam nocke z głowy bo Milenka czuje moje zdenerwowanie i budzi się z 7 razy, a jak między nami jest super to dziecko śpi jak aniołek.

rada nie kłuć sie z Mężem. ;-) Wiem ze czasem sie nie da, bo te chłopy takie już są, ale i tak Ci zazdroszczę, bo moje dziecko potrafo 5 razy w nocy wstać, nie koniecznie na jedzonko ale chce się poprzytulać, czasem uśnie przy herbatce.
karmie go ok 22-23 jak sama ide spac jeżeli się oczywiscie obudzi, a pozniej daje herbatkę jak nie chce to przytulam a jak i to nie pomaga to cycuś.

Wczoraj jak byłam na szczepieniu z Grzesiem to zapytałam panią doktor czy mogę wprowadzić biszkopty.A ona powiedziała że lepiej jeszcze nie ale jak chcę to bez glutenu.A takich nie moge znalezć:baffled:A jak skończy miesięcy to mogę już pół żółtka dawać z kaszką kukurydzianą i odrobiną bulionu co 2 dzień.A myslałam że dopiero po 7 miesiącu:confused:

reklama
Uhuhu widze ze maluszki protestuja:-D

na szczescie moja mala wcina wszystko , tylko mleczko ostatnio jej mniej smakuje i pije go mniej ale nadrabia obiadkami deserkami:tak::sorry2:

czy dajecie przecierowe soczki np z jablka marchewki:confused: ja dzis chce zrobic malej w sokowirowce marchew by sie troszke zarumienila :-p i dodam wody :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry