asiulinka
agentka 001
No to fajnie. Mozesz zostac etatowa kucharka Grzesia.No i smakowała zupka mamusi Grzesiowi:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to fajnie. Mozesz zostac etatowa kucharka Grzesia.No i smakowała zupka mamusi Grzesiowi:-)

I już nią zostanęNo to fajnie. Mozesz zostac etatowa kucharka Grzesia.![]()
Fjnie jest zrobić jedzonko a pózniej patrzeć jak malec wcina
:-)Tak, to bardzo cieszy jak malec wcina co mamusia ugotuje.:-) I dlatego sie wsciekam od paru dni, bo Grzes strajkuje.:-(I już nią zostanęFjnie jest zrobić jedzonko a pózniej patrzeć jak malec wcina
:-)
I tak do 1
A ja taka padnięta byłam:-(W końcu wzięłam go dołóżka i ok.2 zasnął ale budził się co 1:-(Może to rekcja po szczepieniu
Tak sobie tłumaczę;-)A dziś wstał przed 7:-(Dziękuję asiulinkaKatrinm wspolczuje nocki.

Saratonie Milenka chodzi spać o 22-23 przebudza się troszeczke żeby dostać pare łyków picia między 1-3 to wiercenie jest, bierze pare albo jednego łyka pić i śpi dalej ostatnio zdaża się coraz częściej przespanie budzenia na piciupotem chce jeść między 5-6 rano wypija 120 mleczka i śpi dalej. Budzi się na piciu o 8-8,30 i śpi jeszcze 40 minut.
Nie jest najgorzej, dodam tylko że jak pokłuce się z M to mam nocke z głowy bo Milenka czuje moje zdenerwowanie i budzi się z 7 razy, a jak między nami jest super to dziecko śpi jak aniołek.
A jak skończy miesięcy to mogę już pół żółtka dawać z kaszką kukurydzianą i odrobiną bulionu co 2 dzień.A myslałam że dopiero po 7 miesiącu

ja dzis chce zrobic malej w sokowirowce marchew by sie troszke zarumienila
i dodam wody