Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze Grzes tez tak podswiadmomie odrzucil zupki z glutenem. Czyli odkladam wprowadzenie glutenu do 10 miesiaca.
I tak nie bylam do konca przekonana z tym wczesniejszym wprowadzeniem glutenu.Uhuhu widze ze maluszki protestuja
na szczescie moja mala wcina wszystko , tylko mleczko ostatnio jej mniej smakuje i pije go mniej ale nadrabia obiadkami deserkami![]()
czy dajecie przecierowe soczki np z jablka marchewkija dzis chce zrobic malej w sokowirowce marchew by sie troszke zarumienila
i dodam wody
![]()

Oj posypały się ząbki u lipcowych dzieciaczków:-)Gratuluję:-):-)
My nadal czekamy..

iiwka w końću kiedyś wyjdąChyba zostaniemy same z bezzębnymi dzieciaczkami![]()
A teraz pozostaje czekanie
bo bladziutka jest :-(a my we dwoje mamy sniada skorke wiec nie powinna byc taka bladziutka 

Popytaj w cukierni ze zdrową żywnością,u mnie jest cukiernia HETMAN i pieką bezglutenowe słodkościWczoraj jak byłam na szczepieniu z Grzesiem to zapytałam panią doktor czy mogę wprowadzić biszkopty.A ona powiedziała że lepiej jeszcze nie ale jak chcę to bez glutenu.A takich nie mogę znaleźć
.A na to nie wpadłamPopytaj w cukierni ze zdrową żywnością,u mnie jest cukiernia HETMAN i pieką bezglutenowe słodkości.
Dzięki Marta:-)
Czekamy kiedy nastepne