reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Dzis Grzes zjadl troche wiecej. Zastanawiam sie czy to nie przez gluten. Zaczelam mu niedawno dodawac do zupek kaszke manna. I mniej wiecej w tym czasie zaczal "strajkowac". Kiedys gdzies slyszalam, ze dziecko moze nie chciec jesc tego co mu szkodzi (powoduje alergie).:confused: Moze Grzes tez tak podswiadmomie odrzucil zupki z glutenem. Czyli odkladam wprowadzenie glutenu do 10 miesiaca. :tak: I tak nie bylam do konca przekonana z tym wczesniejszym wprowadzeniem glutenu.
Ale i tak jeszcze poobserwuje Grzeska.

Owocow (ani soczkow) jeszcze nie wprowadzalam mu do diety. Zaczne po 24.:-)

Uhuhu widze ze maluszki protestuja:-D

na szczescie moja mala wcina wszystko , tylko mleczko ostatnio jej mniej smakuje i pije go mniej ale nadrabia obiadkami deserkami:tak::sorry2:

czy dajecie przecierowe soczki np z jablka marchewki:confused: ja dzis chce zrobic malej w sokowirowce marchew by sie troszke zarumienila :-p i dodam wody :happy2:

Ja daję. I z chęcią Kacper je pije. Teraz zrobiłam przerwę żeby niebył pomarańczowy:-D

Mój Grześ leżąc w łóżeczku podnosi sie na prawym boczku i próbuje się podnieść:tak:A dziś udało mu sie przesunąć troszkę do przodu a nie do tyłu:-)Stara się chłopak:tak:

reklama
U Laury pierwszy zabek wyszedl w 3,5 miesiacu a drugi na poczatku 4 miesiaca i narazie tylko ma te dwa:-) pojawily sie naprawde szybko konsultowalam to z jej pediatra i stwierdzila,ze jest OK!!! Nie goraczkowala tylko bardzo sie slinila i brala piastki do buzi:no: Czekamy kiedy nastepne:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry