Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie rano wstałam i pierwsza myśl jaka mnie naszła to ,że założe taki temat na forum, ale chyba nie zdążyłam he he heOstatnie posty na wątku fotkowym nasunęły mi taka luźna myśl o nowym wątku....![]()
Dziewczyny skąd jesteście??Jak się Wam mieszka.....??
Temat rzeka mlekiem płynący![]()

A ja mieszkam w LASKACH!:-)
Wiocha w WIELKOPOLSCE leżąca pod KĘPNEM.(niewiem,czy wam cos to mówi).Kępno ,miasto leżące z 80km od KALISZA .STĄD pochodzi mój mąż,i jak narazie mieszkamy u teściów.A ja pochodze z NAMYSŁOWA dziewczyny z Wrocka napewno wiedzą;-),a na basen do OLEŚNICY jezdzimy,no teraz mamy przerwe;-)!!!
Dodam,że od wiosny zaczynamy budowe i kiedyś będziemy już na stałe mieszkać pod TURKIEM lub podKONINEM jak kto woli!(TUREK troszkę bliżej):-):-):-)

!!!
Miasto bardzo przyjemne i stale rozwijające się. Dużo parków i zieleni. Koło Gliwic buduje się właśnie największe w Polsce skrzyżowanie autostrad A4 i A1, a przy tym skrzyżowaniu ma powstać jakieś niesamowitych rozmiarów centrum handlowe (w sensie zbiorowisko tych dużych sklepów typu Ikea i inne)...
Przebudowaliśmy troszkę ich domek tak by były dwa osobne wejścia, dwie kuchnie itd. także mamy swoje gniazdko... A okolica stworzona do spacerów. Na osiedlu jest też przedszkole, więc jak jest ładna pogoda to ze starszym chodzimy na plac zabaw do przedszkola żeby się socjalizował :-)
Po powrocie zamieszkaliśmy w domku i w końcu mamy dużo zieleni na około.
i ja niestety tą DTś znam z gorszej strony bo mieszkam przy samej budowie. Rano jak jest cicho to slysze kopakrki i te wszystkie inne roboty.Pol mojej ulicy poszlo do wyburzenia a poł nie.ale ponoc do 2 lat ma tez isc do wyburzenia. przy mojej ulicy budują wiadukt,w3szystko powyburzali i teraz dzieciaki nie maja sie gdzie bawic, na szczescie nie daleko mnie znajuduje sie park w ktorym czetso goscimy.Poza tym teraz Zabrze to chyba najbardziej zakorkowane miasto jakie znam, Zabrze-najwiekszy plac budowy -takie tabloidy wisza teraz w zabrzu.Hmm jesli mialabym cos polecic to na pewno kopalnie Guido ktora mozna odwiedzic,zjechac na dol i zobaczyc jak pracowali gornicy.Jest duzo szlakow turystki przemyslowej. Skanseny,muzea aa no i w zabrzu szykuje sie wydarzenie tzn w Domu Muzyki i Tanca 5grudnia przyjedzie Scorpions.