reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze obawy

reklama
Takie czekanie na USG nie jest latwe przyznam..Juz bym dawno poleciala, ale wiem, ze to jeszcze za wczesnie i nie ma po co. Trzeba poczekac. Tylko tak dziwnie, bo nic jeszcze nie widac, objawow malo i wlasciwie jedyne co to to, ze sie wie, ze sie jest w ciazy i tyle.
Tez mam takie glupie mysli a propo poronienia...Ale wiem, ze jakby cos bylo nie tak to bym krwawila, a nie krwawie. Juz bym chciala zeby bylo widac i czuc....:-)

Witajcie dziewczyny!
Dziś odebrałam wyniki badania beta hcg i wynika że jestem w 2 tyg ciąży... (owulacje miałam 2 września), strsznie sie zdenerwowałm bo dziś zauważyłam u siebie lekkie brązowe plamienie. Napiszcie mi proszę czy któraś z Was miała coś takiego alebo słyszała czym to jest spowodowane, dodam że dziś powinnam dostać @... Chciałm iść od razu do lekarza ale strasznie sie ciezko doatac i dopiero zapisalam sie za tydzien :-(... Moze panikuje ale nie spodziewalam sie zadnego plamienia....

Witajcie dziewczyny!
Dziś odebrałam wyniki badania beta hcg i wynika że jestem w 2 tyg ciąży... (owulacje miałam 2 września), strsznie sie zdenerwowałm bo dziś zauważyłam u siebie lekkie brązowe plamienie. Napiszcie mi proszę czy któraś z Was miała coś takiego alebo słyszała czym to jest spowodowane, dodam że dziś powinnam dostać @... Chciałm iść od razu do lekarza ale strasznie sie ciezko doatac i dopiero zapisalam sie za tydzien :-(... Moze panikuje ale nie spodziewalam sie zadnego plamienia....
nie denerwuj się
plamienie na początku ciąży nie powinno byc groźne, ja w poprzedniej ciąży plamiłam na brązowo przez 3 dni, w czasie którym mniej więcej powinnam dostać @ co mnie zmyliło, przez to długo nie robiłam testu :p

nie denerwuj się
plamienie na początku ciąży nie powinno byc groźne, ja w poprzedniej ciąży plamiłam na brązowo przez 3 dni, w czasie którym mniej więcej powinnam dostać @ co mnie zmyliło, przez to długo nie robiłam testu :p

Dzięki za odpowiedz, tez mysle ze to plamienie jest zwiazane z teminem @... Rety jeszcze nie wierze w to ze bede mamą :sorry2:
Pozdrawiam ciepło! :-)

Widzę dziewczyny, że wiele z nas ma podobne objawy. Ja też czekam na usg - 30 wrzesnia, bo na pierwszym usg był tylko pecherzyk bez echa zarodka więc tez ciągle sie denerwuje czy wszystko sie dobrze rozwija. Ale mysle ze za kilka tygodni w koncu z każad z nas napisze, ze ciaza sie rowija ok. Narazie wiekszość z nas musi uzbroić się w cierpliwość i czekac na kolejny termin usg.

dzisiaj rano pokłóciłam się z tatusiem maleństwa, wyłączyłam telefon i ryczę
z tych nerwów aż mnie brzuch zaczął boleć :(
fasolce się pewnie też udziela :(

reklama
Do góry