Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dorotka dziękuję bardzo - od razu mi lepiej
Jakoś się tak zeschizowałam, bo często siężarówki piszą właśnie o b.niskim ciśnieniu, lekarze też to powtarzają - no a u mnie go nie ma. Ale strasznie cieszę się, że jest w porządku
Masz buziaki od mojego Maleństwa - za uspokojenie jego schizującej mamusi
A co do brzuszka - to mój też rano nie jest zbyt okazały, zupełnie inaczej niż wieczorem :-)
Esiu nie ma za co,polecam sie na przyszłosc,pogłaskaj brzunio ode mnie i mojego brzunia:-):-):-)i powiedz zawartosci brzuniaze ciesze sie ze maam spokojniejsza:-):-):-)
mrowkam przyłączam się do mających mały brzucholek rano, duży z biegiem czasu w ciągu dnia
dziewczyny, od kilku dni mam wieczorami bóle żołądka:sick:, jeśli któraś z was też przeżywa taki niedogodności, podpowiedzcie, co robicie??? please...
i jeszcze jedno (może się juz pojawił temat, jak tak to odeślijcie mnie tam) - poszukuję dobrego domowego sposobu na przeziębienie, które zaczyna mnie znów rozkładać:-(
A no z tym mlekiem uht to wszędzie piszą, że lepiej nie... A czasem też piszą, że pasteryzowanego nie. No i jakie tu pić?? Wcale nie pić? Ja piję rzadko, ale jak już piję to się nie zastanawiam czy uht czy jakie, i tak nie mam krowy więc sobie nie wydoję naturalnego świeżego :-)
A co do małych brzuszków rano - mój też jest zazwyczaj mniejszy, choć nie całkiem malutki. Wiecie, w ciągu dnia coś tam jemy i brzucho rośnie nie tylko ze względu na maluszki;-) Wieczorem brzuch jest zawsze największy. Potem przez noc wszystko się ładnie trawi, brzucho opada i jest mniejszy, ale w ciągu dnia znów rośnie i tak dalej Tak to sobie tłumaczę.
Z tego co się orientowałam, zalecane jest mleko pasteryzowane - tak samo jak jego przetwory.
A takie świeże prosto od krowy jest zdecydowanie zabronione - chyba, że po uprzednim ugotowaniu. Wtedy jak najbardziej tak