reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze Obawy

monia cieszę się, że już lepiej:tak: nieźle twój mężulek wymyślił z tymi zębami :-D nic tylko pogratulować pomysłowości:tak: :laugh2:

reklama
Niuni!
MIALAS RACJE juz nigdy wiecej nie kupie oliwki z jonhsona...odkad przestalam jej uzywac i wrocilam do Bambino nic mnie nie swedzi ...HURRA!!!

Droga Olgo,
ja w trakcie ciąży także, miałam jakies uczulenie po oliwce Johnsona...wszystko mnie swędziało. Ale gdy zaczęłam uzywać Penatena było OKI....poza tym Bambino także było w porządku. Nasz skóra w trakcie ciąży chyba jest zbyt wrażliwa na oliwki tej firmy :-(
Ale jeżeli po Bambino nic Cię nie swędzi, to teraz powinno wszystko być OK :-)

Pozdrówka :-))

Jestem tu nowa.Ostatnią miesiączkę miałam 17.07.2008 przy cyklach 28 dniowych.20 sierpnia miałam robione usg i było widać tylko pęcherzyk ciążowy 6 mm.CZY TO NIE ZA MAłO jak na 5 tydzień?Dodam,że usg dopochwowe lepszej klasy wykonane przez zaufanego dr.od lat.Bolą mnie piersi,często oddaję mocz i raz kiedyś mdłości.Nie uspakaja mnie to bowiem,bo w 2004 roku po hormonach puste jajo płodowe,pózniej zdrowy syn po closbergyt,luteina,bromergon,pregnyl,duphaston (ur.w 2006),pózniej po rok poronienie samoistne w 4 tyg,a w grudniu 2007 martwa ciąża w 12 tyg(a martwa od 8 tygodnia c.)Wszystkie ciąże od początku na luteinie i no-spie.Do tego krwiaki i krwotoki(nie plamienia).Teraz nie mam krwawień,jedynie lekkie kłucia podbrzusza i objawy jak wcześniej pisałam.Okropnie się martwię.Dodam,że leczyłam się psychotropami bo po tych wydarzeniach miałam(mam) silną nerwicę.Gdy dowiedziałam się o ciąży(w dniu spodziewanej miesiączki)leki odrzuciłam.Teraz objawy wracają tak się boję.Śnię tylko o poronieniach,pustych jajach i martwych płodach.Z synkiem w 5 tyg.+4 dni pęcherzyk ciążowy 12,2 mm,crl 2,3 mm i tętno.A teraz tylko pęchęrzyk 6 mm.Pomóżcie!Jaki rozmiar powinien mieć pęcherzyk w 5 tygodniu?

mila nie pomogę... Mogę tylko doradzić konsultację z zaufanym ginekologiem - skoro właśnie taki robił Ci usg, to może otwarcie z nim porozmawiaj o swoich obawach?
I sądzę, że powinnaś pomyśleć o konsultacji psychologicznej - po takich przeżyciach, każda ciąża niesie spore ryzyko właśnie kłopotów z nastrojem, wiarą w przyszłość itp. Dobry specjalista na pewno będzie potrafił Ci pomóc :tak:
Życzę żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej - trzymam za Was kciuki! :tak:

Dzięki Esia.Ja byłam pod opieką psychiatry.Z psychiką nie jest najgorzej.Tylko objawy fizyczne.A jeśli chodzi o ginekologa to mam zaufanie.Martwi mnie rozmiar pęcherzyka 6mm.Nic więcej nie było widać.W środę kolejne usg bo nie moge wytrzymać.Zobaczymy.

reklama
Do góry