reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
honeypie ale to nie że twardy twardy, tylko tak że czuję jak się napina.. tak na kilka sekund... czy to skurcze może .. :confused:

reklama
nadalka a to nie jest to tzw. stawianie brzucha? ale powiem Ci, że mnie też tak czasem twardnieje w różnych miejscach!
Dzięki dzieweczki za gratki, ale narobiłam rabanu a w 100% nie jestem pewna czy to to:sorry2:

Wika co z Twoją wizytą??????? gdzie relacja???

nadalka stawianie się brzucha to właśnie coś takiego że brzuch twardnieje na kilka sekund i odpuszcza podobnie jak skurcze bh ale to jest o wiele później odczówalne, a obecne twardnienie brzucha to praca mięśni które się wzmacniaja i pracują w końcu muszą tą dzidzię utrzymać a ona rośnie :) Spokojnie na tym etapie to jest ok w 3 trymestrze lepiej żeby się już tak nie działo :)

ann - bo to było to napewno:tak:

nadalka - mnie się troszkę spinał brzuch ale w późniejszej ciąży.

TEŻ CHCE POCZUĆ DZIDZIEEE :D czasami mi się wydaje że coś tam czuje ale potem sobie myśle że to pewnie kichyyyy....i nie ma takich gał :szok: ...

Kurcze dziewczyny, jak dobrze ze Was mam bo tyle mozna sie od Wa dowiedziec :-D
Stawianie sie brzucha... Jejku jak to brzmi...

nadalka w gazetce od Pani ginekolog przeczytalam ze od 16 tyg zaczynaja sie pierwsze bezbolesne skurcze... Moze to to ????:szok:

Mońcia
user-offline.png
ja tez bym chciala poczuc dzidzie.. W 12 tyg i 13 predzej czulam niz teraz ! Chociaz teraz to sobie tez tak mysle jak Ty, ze to nie wiem co bylo ;/ Ale zazdrosze tym, co czuja bobaska :):tak:

Wczoraj przezyłam wielki stres. Miałam dziwne kłucie w prawym boku, przez cały dzień:no: przejrzałam cały internet i nic cikawego nie znalazłam. Marwiłam sie bardzo bo ból czasami sie nasilał, takie dziwne "kujki"... Miałam iść do lekarza, bo prawie chodzić nie mogłam, ani siedzieć:szok: ale zadzwoniłam do mamy i stwierdziła, żebym poczekała jeden dzień, przeszło:tak: wiecie co to mogło być? Jakieś KOLKI? czy co?

reklama
aneczka, za przeproszeniem czy nie puściłaś potem bączka z ulgą?? ja tak mam , i zauważyłam ze jak zjem coś z pieczarkami to potem jak mnie zacznie bolić od pod żebrami cały bok....i się ruszyć prawie nie można ... i jak sobie wypije gorącą herbatke miętową i poleże i wyluzuje to mi właśnie uchodzi wszystko z powietrzem ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry