reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze odczucia, samopoczucia, objawy, dolegliwości itp.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
buu a mnie wczoraj też zgaga dopadła - a to wszystko po smażonych ziemniaczkach - i nic nie pomagało, ale to nic kompletnie:( a dziś już jest super, znaczy mam zakaz pożerania smażonych rarytasów - to może i dobrze, będzie zdrowiej
a mi coś tydzień temu łupnęło w kręgosłupie i teraz wystarczy,że trochę pochodzę albo się pozginam i umieram z bólu - no masakra, zatrudnię mojego T. dziś do masowania to może przejdzie:-(

reklama
ja tez mam zgage niestety od kilku dni :-( głownie jak sie schyle to mnie łapie
na szczescie plecy zadko mnie bola,przynajmniej narazie.....
a ja sobie leze dzisiaj i czekam na jakikolwiek ruch ale chyba sie nie doczekam :-(

hehe ale nas napadło z tą zgagą, mnie najpierw żołądek pobolewal jak leżałam, więc chyba zaczyna dzidzia coś uciskać na niego.. no a potem zjadłam sos czosnkowy ;/;/ z jajkiem... więcej nie jem. myślałam, że umrę.

a dziś nowy objaw, a raczej dolegliwość - coraz ciężej mi się oddycha. robię się zaiście ciężarna.

...zapomniałam dopisać...mam często kołatanie serca i mnie to martwi. Macie też?

problemy z oddychaniem mam od jakiś dwóch miesięcy, głównie wtedy kiedy leżę, z kości boli mnie ogonowa, ogólnie tfu tfu dobrze:rofl2: z wyjątkiem dzisiejszej dziwnej akcji, nie wiedziałam co się dzieję czy mnie mdli, czy będę mdleć, czy jestem głodna, po pół godziny odeszło najadłam się później racuchów i jak na razie żyje, wysłałam mego K żeby mi na wszelki wypadek kupił rennie tak się Was naczytałam:laugh2::baffled::nerd:
kołatanie serca również mam wszystko jest okey i w pewnym momencie nawet kiedy leże zaczyna mi kołatać serce i mam wrażenie jakby mi miało za chwile wyskoczyć, a po chwili samo ustępuje...

Mnie ostatnio zgaga przeszła. Ufff. Ale pomaga mi herbata miętowa na wszystkie dolegliwości związane z układem pokarmowym (ostatnio zaparcia i wzdęcia :confused2:)
Kropli żołądkowych bym nie polecała, bo zawierają wyciąg z dziurawca, który w większych ilościach w pierwszzych miesiącach stosuje się (a raczej stosowało) poronnie. Lepiej na zimne dmuchać.
Też mi się trudniej oddycha, ale jestem astmatyczką więc pewnie coś zaczyna latać w powietrzu :-(.
Czasem trzęsą mi się ręce i kołata serducho, ale lekarka mówiła, że tak się może dziać przez zwiększoną ilość krwi w organizmie i szybszą akcję serca

Doe , właśnie mam to od kilku dni .... tak nagle wali mi serce i po chwili przestaje .... (miałam to też czasami przed ciążą ... )

ja czegoś takiego nigdy wcześniej nie miałam, ale tak mi się właśnie wydawało, że zwiększona ilość krwi dla serducha to duży wysiłek i tak sprawuje się świetnie jak na swój debiut:-)

A łupie i trzeszczy Wam w kręgosłupie?? Ja to az czuje jak mi sie kosteczki w okolicach lędźwiowych o siebie ocierają.

reklama
mnie boli kręgosłup od dwóch, trzech dni :-( wczoraj mogłam tylko leżeć :-( jak mnie nie boli kręgozłup, to mały dla odmiany uciska na pęcherz i też jest wesoło :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry