Doe jedz do szpitala , na pewno to nic zlego ale lepiej dmuchac na zimne, moze dostaniesz tabletki, bedziesz spokojniejsza... Mam nadzieje , ze wszystko bedzie dobrze.
jesli chodzi o moje objawy to wlasciwie nie mam ich za duzo. Czasami pobolewa mnie brzuch na dole, czuje klucie w jajnikach, pieczenie, wlasciwie to sa takie lekkie objawy miesiaczkowe. Czuje rowniez bole pod pepkiem, klocia, napinanie brzucha, czuje sie bedziej wzdeta, biore no spe, troche mi pomaga. Bylam z tym u mojego GP, usg nie mialam, tylko recznie badal brzuch. Mowi ze to na pewno nie od ciazy, bo ciaza usytuowana jest nizej. Jak cos bardziej bolaloby mnie to mam jechac do szpitala ale na razie nie ma takiej potrzeby. Ja wczesniej miewalam problemy z jelitami i mysle ze to wlasnie jelita mi dokuczaja ale mimo wszystko martwie sie.
Mdlosci, wymiotow nie mam, smakuje mi nadal wszystko, wstretu do niektorych potraw tez nie mam. Piersi mnie bola przy dotykaniu i przy zdejmowaniu biustonosza, wtedy przez chwile bol jest bardzo mocny.
Bywa mi bardzo zimno i wczesniej chodze spac, juz nie moge siedziec do pozna w nocy, nie daje rady