Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Silka super brzusio:-) ja jak sie wezme to tez powklejam tylko dajcie mi troche czasu niech sie lepiej poczuje, bo jak narazie to nie mam sily i ochoty, ale za to chetnie wasze poogladam:-). Obiecuje nadrobic zaleglosci
Silka,Lady muszę wam powiedzieć że macie super figurki naprawde zgrabne z was laski;-)
i brzuszki też juz zaokraglone ładnie
może ja też sie postaram i wkleje w końcu teraźniejszy
tylko cholera nieumiem chyba zmniejszać wczesniej mi małzon wstawiał
Izis Dzieki za komplement ....lepiej sie postaraj o swoje aktualne, też z chęcią byśmy Cię chciały obczaić i zobaczyc, jak rosnie Twoj domek dla dzidzi jak to SilkaŁadnie nazwała Prawda?
Ps : Wiesz Izis? Patrząc na Twoje zdjęcia wstecz z poprzedniej ciąży to Ty ślicznie wyglądałas ja jak miłam taki brzuszek jak Ty to byłam cała napuchnieta buzia jak balon,ramiona pakera jakiegoś, nogi i stopy napuchniete a Ty to jak z obrazka jakyś sobie brzuszek do siebie dokleiła hha Super