Dziewczyny przejżałam cały wątek na temat wózków. Wiem, ze u mnie do zakupu jeszcze troche czasu, ale w zwiazku z tym ze wybow wózków dla bliźniaków nie jest taki duzy postanowiłam zacząć sie dokształcac w temacie. Raczej zdecyduje sie na wozek jeden po drugim, bo wozkiem jeden obok drugiego pewnie nie wjechalabym do mojego osiedlowego sklepu, poza tym pzejscie w markecie obok kasy tez chyba byloby niemożliwe. Dlatego taki własnie wybów chociaz jak ogladam zdjecia tych "jeden za drugim" to są strasznie długasnie, zwłaszcza z gondolkami.
No i mam oczywiscie pytania:
1. do posiadaczek Jane z fotelikami matrix. Jako, ze ja najprawdopodobniej urodze maj/czerwiec to jesienia/zmia dzieci bedą nadal malutkie i bedzie je trzeba wozic jeszcze w gondolkach bo pewnie siedziec nie bedą, czy te matrixy sa na tyle duże ze pomieszcza dziecko w kombinezonie i jeszcze pod jakims przykryciem? Czy pasy sie jakos ukrywa, zeby nie gniotły dzieciaczków?
2. do posiadaczek Kolcrafta. Wozek nawet mi sie podoba, cena rowniez, tylko zastanawiam sie jak to jest z wozeniem w nim noworodków bo z tego co wiem gondolek do nich nie ma. w fotelikach przeciez nie beda jeździły na codzień. Wiec co jezdzą w tych sapcerówkach rozłozonych na płasko? jeżeli tak to czy jest jakas dodatkowa wkładka, albo cos takiego. No i jak juz dzieci sa ruchliwe, zaczynaja sie krecic, ale jeszcze jiby teżą czy z niego nie wypadną z racji tego ze nie sa obudowane, czy juz wtedy trzeba je zapinac pasami? najchetniej to chcialabym zobaczyc jakies zdjecia z uzytkowania, moze ktoras z was ma, jak cos to prosilabym o wklejenie albo o przesłanie na poczte (
aaga07@interia.pl).
Justys80 zdaje sie piałas ze go miasz lub miałas, moze mi cos doradzisz

3. ABC designe zoom, fajny, ładny, ale kurcze chyba mega duży/długi. Choc pewnie wszystkie tego typu takie sa, a przynajmniej podobne
mam nadzieje, ze cos z tego rozumiecie bo pytan mam milion, a najgorsze jest to, ze w mojej miescinie nie mozna zobaczyc wozka bliźniazego na żywo, tylko na zamowienie, ale to juz kupic trzeba wiec tak troche kota w worku. Zreszta chcialabym zeby udało mi sie kupic uzywany wózek bo niestety ale 3 tys. lub nawet wiecej to mnie nie stac zeby za wozek zapłacic. Moze ktoras z Was bedzie chciała sprzedać swoj wozeczek na wiosne to bylabym chetna