rabbit, ja oglądalam ten wozke w sklepie, ale mnie akurat nie powalił ( może dlatego że mial być to kolejny wozek, lepszy od poprzedniego

JAk dla mnie ciężko się składal, sprzedawca szarpał sie z nim, z nasza pomoca rozłozył. Może kiepski sprzedawca, może wozek niewyrobiony, ale jakoś tak... Mnie gondolki już nie ineteresowaly, ale tez jakoś te miękkie mi nie odpowiadają. A co do tyłem czy przodem to nie wiem czy nosidel nie można ustawić odwrotnie
kkociak, piękny ten wozeczek, zwłaszcza biały, na pewno zwracałabyś uwage na siebie wozkiem

CO do szerokości to cóż, ja ,miałam Tako jumpera ale z góry wiedzialam,że nie zamierzam wchodzić z nim do sklepów itp. Powiem CI jednak że taki wózek wielofunkcyjny to trochę ściema

- ja mojego używalam do roku, potem z dziećmi zrobić się za ciężki. Chyba lepiej kupic na początekjakiś uzywany z gondolami a potem zmienić na lżejszą spacerówkę. Są oczywiście lżejsze i węższe wózki już od najmlodszych, ale ja tam ufalam tylko takim sztywnym gondolkom, nie jakimś torbom z uszami

CO do wagi jeszcze - jumper ma lżejsza ramę, ale za to cięższe gondole i siedziska, nie pamiętam wszczegółach. Jeśli zamierzasz wózek często przewozić w samochodzie to tez sprwdź czy Ci się laż ( nie wiem jak w tym, ale w moim tak było) ale spacerówek juz raczej nie wypniesz z dzieckiem i jest kicha, bo wtedy to zlożone juz nie ma takich malych rozmiarów. Ale jeśli chcesz wózek na spacery, zwlaszcza w terenie i do wystawiania dzieci na zewnątrz a mieszkasz np w domku i masz go gdzie poza domem trzymać to jak najbardziej jest fajny taki duży - stabilny, wygodny dla dzieci przede wszystkim, bo maja dużo miejsca, nie budza sie wzajemnie krzykiem i jak się zaczynają rozpychac

A tak wogóle pamiętam,że ktoś z forum mial ten wozek, przejrzyj sobie posty w tym watku