reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze podwójne wózki

Ja jako zoomowa mama tez mówię nie! Gondole przy zoomie sa niezbędne. Zakup nowych rzeczywiscie spory wydatek, ale mozesz naprawde trafic okazje na allegro i za dwie zapłacic jak za jedną. Pasy w spacerówkach są koszmarne nawet dla siedzących dzieci a inaczej nie utrzymasz w tych siedziskach dziecka i to noworodka.

reklama
Zawsze mi się podobały takie podwójne wózeczki :) myślicie, że jeśli jedno dziecko ma rok,a drugie 3, to różnica wieku jest za duża na wspólne podróżowanie ? :D

kasiagie to zupełnie inaczej niż mnie - dla mnie te wózki zawsze były koszmarne:-D a przyszło mi z takim chodzić:tak: A Mateuszek jeszcze w wózku chętnie siedzi? Jeśli tak to dlaczego nie? Tylko weź pod uwagę że to spory wydatek a w twoim wypadku chyba już na długo nie posłuży - no i dopasuj wagę dzieci do modelu wózeczka.

yenefer wiedziałam że Ty masz taki wozeczek :)ale nie byłam na 100% pewna ,ja kupiłam na allegro wozek 3w1(gondole, spacerowki i foteliki), ktory ma niecały rok i jest na prawdę bardzo uszanowany :) poleciły mi mamusie z wątku rozpakowanych żeby używke kupić a ewentualnie pozniej jakąs porzadniejszą spacerowke i tak tez zrobiłam, a podpisuję się pod tym że dzieci muszą na początku na płasko leżeć i gondolki są niezbędne :)

ja kupiłam pomarańczowy i na bank nie od Ciebie tylko od mamy chłopców:-D i jestem mega zadowolona, bo był używany niecały rok :-)

Witam wszystkie dubeltowe mamy :) mam do sprzedania wózek głęboko-spacerowy dla bliźniąt :) używałam wózka ok 10miesięcy i jest niezniszczony, w b. dobrym stanie, firma ANMAR, polecam, cena b,. atrakcyjna :)
kontakt GG 5540977 lub tel 667907395

Załączniki

• DSCF0029.jpg
    DSCF0029.jpg
    47,5 KB · Wyświetleń: 101
  • DSCF0030.jpg
    DSCF0030.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 99
  • DSCF0025.jpg
    DSCF0025.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 99
  • DSCF0031.jpg
    DSCF0031.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 104
  • DSCF0033.jpg
    DSCF0033.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 101
  • DSCF0032.jpg
    DSCF0032.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 99
  • DSCF0028.jpg
    DSCF0028.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 93
  • DSCF0027.jpg
    DSCF0027.jpg
    46,6 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Sprzedam wóżek bliżniaczy TEUTONIA TEAM COSMO - nowa wersja team alu, na nowym,grubszym stelażu.
Wózek spacerowy, w skład zestawu wchodzą:
- folia p.deszczowa (rozerwana w jednym miejscu ale postaramy się to naprawić:)
- osłonka na nóżki
- parasolka p.słoneczna
- duża torba z termoopakowaniem na butelkę
- osłonki na koła
Zarówno wózek jak i wszystkie akcesoria zakupiliśmy nowe,w sklepie stacjonarnym we Wrocławiu ASKOT, na wszystko posiadamy paragony,
wózek jest jeszcze 2 lata na gwaracji,
firma TEUTONIA daje 3 letnią gwarancję na swoje produkty!!!!
Wózeczek jest w bardzo dobrym stanie,użytkowany tylko przez nasze córeczki,zainteresowanych z Wrocławia zapraszamy do oglądania.

Więcej na temat wóżka na stronie producenta:
http://www.teutonia.com/pl/produkty/team-cosmo.html
Na nowy wózek czeka się ok 8-10 tygodni!!
Naprawdę polecam !!!
ZASTRZEGAM MOŻLIWOŚĆ WCZEŚNIEJSZEGO ZAKOŃCZENIA AUKCJI !!!!
ewentualne koszty wysyłki do ustalenia.
12_03_2011-112.jpg23_10_2010_ wies 014.jpg30_05_2010-037.jpg

TEUTONIA TEAM COSMO - NOWY MODEL ,GWARANCJA 2 LATA (1584032774) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry