Paulineczka, nie wiem czy moja opinia Ci pomoże, bo ja nie mam tego wózka ale był taki czas, że również brałam pod uwagę jego zakup, głównie ze względu na jego rozmiary, ponieważ ma ramę pojedynczego wózka i wszędzie można się nim zmieścić. Ostatecznie zrezygnowałam, bo odstraszyła mnie cena nowego, a używany (w czasie kiedy ja poszukiwałam wózka) znalazłam jeden.
Ostatecznie kupiłam wózek Baby Jogger City Select DOUBLE, który jest bardzo podobny do iCandy, dlatego postanowiłam napisać. Wózek również ma ramę jak pojedynczy z tą różnicą, że siedziska są troszkę inaczej położone ( w iCandy spacerówki są jakby na tym samym poziomie, a w Baby Jogger jedno jest trochę wyżej, a drugie niżej), jest bardzo zwrotny i prowadzi się praktycznie jedną ręką, składanie i rozkładanie wózka, wymiana gondol, fotelików samochodowych jest bardzo prosta i właściwie intuicyjna (jak dostaliśmy wózek, to składaliśmy go właściwie bez zaglądania do instrukcji). Wózek też nie jest tani ale mi udało się kupić używany na allegro w naprawdę świetnym stanie (wygląda jak nowy). Baby Jogger City Select DOUBLE mogę spokojnie polecić, a myślę że jest bardzo podobny do iCandy.