reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze podwójne wózki

Yenefer nie wyobrażam sobie jak moje dzieci jeden drugiemu siedzą na plecach, ja jestem zadowolona na podwórku jest ok, kółka sie blokują, odkryłam,że w koszu jest pompka pod ręka hi hi, wiadomo komfort nie jest taki jak w jumperze moim były, ale coś za coś kosztem lekkości-wagi, szerokości, mąż się śmieje,że w końcu czas pomyśleć o rodzicach

reklama
Ja mam zooma i gdyby nie jego ciężar razem z pannami to bym go nie wymieniła. Można w nim tak ustawić siedzenia że dzieci siedzą na przeciw siebie. W ogóle uważam ze to fajny wózek ale do miasta, na chodniki i ulice. Jak jedziemy z nim do rodziców to niebo a ziemia w porównaniu z tym jak się u nas pcha.

No fajny masz ten wózek, ja na razie myślę i myślę - muszę go zobaczyć na żywo, przymierzyć dziewczyny - teraz już mogę:tak:

dziewczyny, ja też myślę intensywnie nad lżejszym wozkiem. Mam jakiegoś starszego maclarena dla bliźniąt, ale wydaje mi sie wcale nielekki i trochę waski ( po jumperze wszystkie będa wąskie ;) ) Mqam prośbę do właścicielek cossato ( tego z fajnymi napisami) i właściwie inncyh wozków też o zmierzenie szerokości siedziska. Ewentualnie o jakieś zdjęcia maluchó w nim, można?? Na pewno nie tylko mi by to pomogło please.

DSC07121.jpgDSC04243..jpg

Onna - moje dziewczyny ....City mini ma 76cm (male maja na pierwszym zdjeciu15m , na drugim 17m), Aria tez 76cm (maja tam 11miesiec)

Załączniki

• DSC08964.jpg
    DSC08964.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 120
Ostatnia edycja:
ja przepraszam że tak off topic ale już na fb zauważyłam...jola ślicznie ubierasz te swoje panny! Wszystko kupujesz pewnie w UK? Zazdroszczę tych fajnych sklepów!

Jola czy w tym city mini można blokowac przednie koła? Czy koła są pompowane??

Ostatnia edycja:
Yenefer....a dzikuje bardzo..no staram sie....:tak:Ja wogole mam bzika na puncie ciuchow...uuuwielbiam stroic male..:sorry2::tak:
Wszytko kupuje tu w uk ale potem sprzedaje...male maja tyle ciuchow ze wiekszac wyglada jak nowki...:tak: Teraz wlasnie przymierzam sie do wystawienia ciuszkow 12-18...:tak:

hi hi....prosze bardzo....moge zawsze podrzucic Ci fotki jakbys chciala.
Wogole to mialam napisac ze sprzedaje ciuszki ale jakos tak nie chcialam sie narzucac...:sorry2:
A te 12-18 ciuszki mam w Polsce wiec jakbys chciala to mozesz sobie je zawsze zobaczyc...:tak:

reklama
Wysłałam Ci wiadomość:tak:

Jeszcze miałam pytanie odnośnie wózka ale chyba nie widziałaś bo edytowałam posta. Chodzi mi o joggera. Czy on ma pompowane koła i czy można je blokować?

Do góry