Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

srzedajcie patent
.I nie dawalam sobie rady kompletie.No moze z dziecmi tak,ale ze swoja psychika NIEEE!!!!!Czesto mialam jakies doly i wydzwanialam do mamy zaplakana
.Trzeba to po prostu przetrwac i dac troche na luz.Malemu nie zaszkodzi zupka ze sloiczka cz balagan w pokoju.PAmIETAJ O SOBIE ANA
.Teraz dzieciaki maja ze soba super kontakt,kochaja sie,przytulaja i tluka az wiory leca
.Wesolo mam z nimi.I rywalizuja kto jest lepsza niania dla malego braciszka

), łóżko zawsze poscielone, ja ubrana w domowe ciuszki, ze ściśle zrobionym warkoczykiem na głowie, co by przy noszeniu dzidzi moje włosy nie dostały sie w jej rączki. Jest tez czas na goszczenie przybyszy: dziadków, babć, cioć i wujków i czas na spacer kilka razy w tygodniu. Łazienki Królewskie mamy przy samym domu.
.Ja przy pierwszym dziecku postepowalam na czuja.Rowniez wszytko sami robilismy z malym ,uczylismy sie bledach i tyle.Przerobilismy prawie wszytkie choroby i czuje sie troche jak chodzaca encyklopedia...
;-)
.Niby nic takiego,ale znowu czuje sie wolna,choc przez kilka minut.
i w ogole nie mam na to ochoty-na razie...
) albo gdy czuje ze chce bardziej wsrod ludzi to ide na miasto na zakupki...
Ciasto to jest rewelacja!!! U mnie gdyby nie obiady mamy to maż by jadł normalny obiad może 1-2 razy w tyg.
Ale staram sie jak mogę, chciałabym jak kiedyś, zrobić mu kolacje jak wróci zmęczony z pracy, obiadek w przerwie między pracami...no ale teraz mam wrażenie,ze mimo,ze siedzę w domu cały dzień to jestem bardziej zmęczona niż on...
I tak, jak chyba wszystkie lutóweczki,mimo ze zasuwam cały dzień, nogi do tyłeczka wchodzą, ręce do samej ziemi to TEŻ mam wrażenie,ze niewiele robę, ciągle bałagan, roboty gdzie się nie spojrzy pełno...a pracy magisterskiej od miesiąca nie tknęłam