Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Może to i głupie, ale wolę nie wiedzieć jak im szło i ewentualnie uruchamiać swoją wybujałą wyobraźnię :-(
Mnie akurat zaciekawiło ale sobie nie przybieram do głowy bo każdy poród jest inny, różne sytuacje jedna może być zadowolona z tego samego szpitala a druga nie. Ale niektóre opisy są smutne, którejś męża nie wpuścili i w ogóle byli niemili bardzo.
- współczuję jej).
nie będzie Cię tyłek bolał i na pewno nie będziesz mieć hemoroidów, no i w ogóle nie będzie Cię poród bolał.Gorzej jest pewnie po ale to też zależy od organizmu, ja jak byłam po poordzie to myślałam,że lepiej bym się już czuła po cesarce ze względu na mój tyłek:-)
bólu się nie da opisać choć ja mogę intensywność porównać ze skurczem łydki:-)a jak wiadomo to bardzo boli, ja prosiłam o cesarkę, bo zzo nie było, ale każda w stresie wygaduje głupoty i nikt jej i tak nie słucha.No i każda inaczej przeżywa i odbiera co się wokół dzieje, no i dużo też zależy od nastawienia...