reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Agutek jeśli chodzi o sprawe szczepionki to dostałam ja do domu,i teraz czekam na @ i idę się szczepić ,tak więc wszystko poszło pięknie i gładko-hi hi ;D A ja dziś właśnie byłam u okulisty i w optyku zakupiłam sobie soczwki kontaktowe,nosiłam wcześniej troszke okularki ale takie ładne miałam opraweczki ,modne w sumie same szkła ,bo oprawka tylko na uszka zachodziła a wkoło same szkło,ale zdecydowałam się na soczewki i własnie się do nich przyzwyczajam ;D

reklama
Agutek bo ja taka panikara jestem ,na dodatek niecierpliwa wszystko musze mieć już,zaraz a na dodatek przeżywam jak stonka wykopki-hi hi hi ;D

Hehe...wiesz, powiem ci w tajemnicy - taka sama jestem. A moze nawet gorsza ;D ;D ;D
Tez zawsze panikuje, robie afere bo boje sie, ze bedzie zle, szukam tysiace powodow na niepowodzenie, no i w razie czego moge potem powiedziec "a nie mowilam" ;)
A jak wszystko pojdzie dobrze to przynajmniej milo sie rozczarowuje ;D

To moze kazda baba jest taka sama:)?

Patrzę na godzinę-jej o tej porze już smacznie spaliśmy:)wszyscy.-mąz ja i dzidzius;):):)..i nasz psina;)...taki plan dnia narzucilo nasze bejbi..o 18-19 już w łóziu..i 20-21-spać:)!..pobudka w nocy:)..caly dom wstaje- mamusia idzie siuisiu-hałasuje przy tym:) i rano pobudka o 6:)-nawet budzika nie trzeba:)

No to moje słońce twierdzi, że jestem w gorącoj wodzie kąpana, że wszystko chce mieć już teraz i natychmiast. (Gwoli ścisłości chodzi o dziecko i ślub)

Rusałko gratuluje, nie widziałam wcześniej, zdrówka życzę :)

Sol- dziękuję bardzo:)!Życze Ci, aby i Toje marzenia sie spełnialy!
Majeczko- nie poddawaj sie..weź sie w garsc..mysl-"jaka piękna pogoda"-tulaj się z meżąm- a dzidzius przyjdzie na pewno!-Tego ci życzę!!!

reklama
Dziewczyny, zastanawiam sie nad jedną rzecza, może wy będziecie w stanie odpowiedzieć mi na to pytanie (w sumie proste :) ) Czy jak jestem np przeziebiona moge isc do normalnego lekarza rodzinnego po zwolnienie - jak wtedy wyglada zwolnienie - bo wiem ze w ciąży ma być 100%? Może to oczywiste pytanie ale ja tego własnie nie wiem...

Do góry