reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

no..mam czarno na białym Malinko- ze jestem w ciaży:) - widziałam swoj SKARB:)..kolejne ok 10 listopada..i penwnie już znacznie wiecej bedzie widac..nie moge sie doczekac:)!

reklama
Malinko i jak tam dziesiejszy dzien?
Ja niestety sie mecze bo mezus musial isc dzis do pracy:(:( masakra...teraz czekam na tate by nakarmic maluchy! sa juz takie slodkie i duze:):) w poniedzialek zamieszcze ich zdejcia bo moze juz otworza oczka:) dzis maja tydzien:):)

ja dizsaj bylam na cudownych zakupkach kupilam sobie buciki biale na obcasie takei jak chcialam 2 super bluzeczke i dwa sfeterki :) narazie kuuje dla siebie a za jakis meisiac juz sie bede zucac za ubrankami dla dizdzi:) a no i jeszcze spodnie :)

do zakupow zapomnialam dodac jeszze kortki :) babcia jak narazie dobrze jutro ide ja odiwedzic.A nie pokazuje bo nie mam czym i jak przeslac zdjec do kompa a z zakupami przesadzilam za duzio kasy :( ale co tam stalo sie :)

reklama
patrzę że my kobiety czasami pszesadzamy z zakupami... ja też tak mam... juz jak się wybiorę to duzo kaski idzie... albo zachaczę o allegro...:)
a jak dzidziolek? daje o sobie znać? męczy troszkę mamusię?
a dla babci zdrówka życzę...

Do góry