Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no..mam czarno na białym Malinko- ze jestem w ciaży - widziałam swoj SKARB..kolejne ok 10 listopada..i penwnie już znacznie wiecej bedzie widac..nie moge sie doczekac!
Malinko i jak tam dziesiejszy dzien?
Ja niestety sie mecze bo mezus musial isc dzis do pracy masakra...teraz czekam na tate by nakarmic maluchy! sa juz takie slodkie i duze w poniedzialek zamieszcze ich zdejcia bo moze juz otworza oczka dzis maja tydzien
ja dizsaj bylam na cudownych zakupkach kupilam sobie buciki biale na obcasie takei jak chcialam 2 super bluzeczke i dwa sfeterki narazie kuuje dla siebie a za jakis meisiac juz sie bede zucac za ubrankami dla dizdzi a no i jeszcze spodnie
do zakupow zapomnialam dodac jeszze kortki babcia jak narazie dobrze jutro ide ja odiwedzic.A nie pokazuje bo nie mam czym i jak przeslac zdjec do kompa a z zakupami przesadzilam za duzio kasy ale co tam stalo sie
patrzę że my kobiety czasami pszesadzamy z zakupami... ja też tak mam... juz jak się wybiorę to duzo kaski idzie... albo zachaczę o allegro...
a jak dzidziolek? daje o sobie znać? męczy troszkę mamusię?
a dla babci zdrówka życzę...